reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

rozmaryn - moje imię też mi się specjalnie nie podoba :cool:, więc wychodzę z założenia, że moje dziecko może mi kiedyś powiedzieć, że kijowe imię mu wybraliśmy ;) a nam z małżonem Justyna się bardzo podoba i jakoś innego nie szukaliśmy dla dziewczyny o_O Mateusza wybrał małżon (ja chciałam Rafała - ale się uparł) i powiem, że jest z tego mojego syna taki Matuś, a drugi miał być Rafał, ale jakoś tak mi na drugim badaniu prenatalnym Szymon przyszło do głowy i tak już zostało - i jest z niego 100% Szymka :rolleyes:, więc myślę, że teraz też tak może być, że zdanie jeszcze zmienię :happy: w końcu mam na to jeszcze trochę czasu
a co do popularności to ja na to tak nie patrzę, po prostu ma nam się podobać :)

reklama
rozmaryn - moje imię też mi się specjalnie nie podoba :cool:, więc wychodzę z założenia, że moje dziecko może mi kiedyś powiedzieć, że kijowe imię mu wybraliśmy ;) a nam z małżonem Justyna się bardzo podoba i jakoś innego nie szukaliśmy dla dziewczyny o_O Mateusza wybrał małżon (ja chciałam Rafała - ale się uparł) i powiem, że jest z tego mojego syna taki Matuś, a drugi miał być Rafał, ale jakoś tak mi na drugim badaniu prenatalnym Szymon przyszło do głowy i tak już zostało - i jest z niego 100% Szymka :rolleyes:, więc myślę, że teraz też tak może być, że zdanie jeszcze zmienię :happy: w końcu mam na to jeszcze trochę czasu
a co do popularności to ja na to tak nie patrzę, po prostu ma nam się podobać :)

moja najlepsza przyjaciółka ma na imie Justyna :biggrin2: :-) mam b dobre skojarzenia, a inna sprawa ze jeszcze wiele razy mozemy zmienić zdanie ja przynajmniej tak mialam ;)

moja najlepsza przyjaciółka ma na imie Justyna :-) m b dobre skojarzenia, a inna sprawa ze jeszcze wiele razy mozemy zmienić zdanie ja przynjamniej tak mialam
Hehe no to się zamienilysmy :) ja będę miała Pole a Ty Anię (mam na imię Ania) :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

super

Ufff...sos się pasteryzuje.. 7,5h roboty.. Tragedia, padam z nóg, pewnie odchoruję te pomidory..nigdzie nie jadę do żadnego tesco, mam to gdzieś. Potwornie się zmęczyłam.

U nas o imionach jeszcze nie rozmawiamy, pewnie w drugiej połowie ciąży jak poznamy płeć na 100% to się zaczniemy zastanawiać.

A my po pierwszym USG, wg tego genetycznego wszystko ok, jeszcze tylko wyniki z krwi i bedziemy wiedziec, nie powiem bo straaaasznie mi ulzylo :)

ale fajnie, ze ciagle nas przybywa! Fajnie sie Was czyta; czytam o pomidorach i mysle czy ja tez powinnam jakies zaprawy zrobic? potem o slubie- przypomina mi sie wlasny..kogos mdli - mnie tez :) itd itd

ja pewnie do bozegonarodzenia bede pracowac, jak bedzie wszystko ok

reklama
Do góry