reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dopiero czekałam na serducho , a już więcej niż połowa za mną. Mnie najbardziej ciekawi jak on będzie wyglądał do kogo będzie podobny i czy będzie grzeczny. Czekam na to jak dziecko na mikołaja. Co dziwne dopada mnie niechec do jedzenia i wymioty raz dziennie .

reklama
heheh śmieje się z bratem ,że będę wyglądać jak bałwanek :D:) w tej sukni. Tak nie mogę się doczekać boję się tylko ,że będę płakać jak bóbr. Jak oglądam film czy bajkę to płacze. Teraz to tylko widzę jak każdy w domu przy wzruszającej scenie kieruje wzrok na mnie i się głupio uśmiecha :D:D:D

moj 6 letni synek ma taka samą no i znalazłam taką dla mojego bobo :).lenam77 spokojnie nie nie mnie nie dopada nic takiego jak fochy :p. Brakowało mi Was więc postanowiłam skorzystać z okazji ,że komputer stoi samotny i wejść na forum. Niestety nie nadrobię tyle stron.

Czy wy zdajecie sobie sprawę ,że nam do grudnia to jak z bicza trzaśnie i my zaraz będziemy miały obok swoje smrody małe ! Nie mogę się doczekać . Mój synuś fika mi kozły i wybudza w nocy ze snu ;p.
Kochana, ja cię o fochy nie podejrzewałam nawet. :* myślałam o Tobie. Btw- dobrze, że jesteś.

heheh śmieje się z bratem ,że będę wyglądać jak bałwanek :D:) w tej sukni. Tak nie mogę się doczekać boję się tylko ,że będę płakać jak bóbr. Jak oglądam film czy bajkę to płacze. Teraz to tylko widzę jak każdy w domu przy wzruszającej scenie kieruje wzrok na mnie i się głupio uśmiecha :D:D:D
Poka suknie.

Jakie widziałam suknie ślubne na Ali woooow

cb7wugpju04jz4q8.png

spoko. ja tez czasami nie wyrabiam ale na szczescie to nie konkurs na wiedze o forum na wyrywki:))) poza tym.. podobno ciaza obniza nieco intelekt i mozliwosci skupienia sie?:)

dobrze ze jestes bo juz myslalam ze cie jakies foszki i humorki ciazowe dopadly. sorry za ta mysl!

jak to dobrze ze mnie to omija (podobnie jak mdlosci, kreska na brzuchu itp) bo i bez tego nosze rozmiar 41!!! chyba bym musiala kajak kupic? pewnie pod koniec mi napuchna ale mam sniegowce typu moon boot to spoko sie wcisne:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Tak, podobno [emoji16] ja sie czasem glupia czuje, powaznie [emoji23][emoji23] tak jakby mi sie mozg zwiesil haha. A znow innym razem czuje sie mega madra [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uf i ja w koncu w wyrze... Ostatni trening skonczony o 22.... Namachałam się ostatnio za wszystkie czasy... Musiałam pokazywac dziewczynom cwiczenia, oczywiscie staralam sie oszczedzac, ale jak to ja... Gryf 10 kg... Co to za ciezar. I namachałam się tyn gryfem, aż zakwasy mam na całym ciele...

A mi jak urosną stopy, to ja już chyba nawet męskich butów nie znajdę... Na obcasie mam dwie pary ściągane z Anglii, a reszta same sportowe... Rozmiar 44... W porywach do 45 zdarza mi się kupować... Spoko będzie przed porodem jakieś 47 sobie zakupić;))

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry