Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sancia, nagana!! Musisz się meldować, bo my się tu martwimy o ciebie. Ściski.Czyli to normalne![]()
Kochana, ja cię o fochy nie podejrzewałam nawet. :* myślałam o Tobie. Btw- dobrze, że jesteś.moj 6 letni synek ma taka samą no i znalazłam taką dla mojego bobo.lenam77 spokojnie nie nie mnie nie dopada nic takiego jak fochy
. Brakowało mi Was więc postanowiłam skorzystać z okazji ,że komputer stoi samotny i wejść na forum. Niestety nie nadrobię tyle stron.
Czy wy zdajecie sobie sprawę ,że nam do grudnia to jak z bicza trzaśnie i my zaraz będziemy miały obok swoje smrody małe ! Nie mogę się doczekać . Mój synuś fika mi kozły i wybudza w nocy ze snu ;p.
Ja jeszcze kolację mojemu muszę zrobićObiecuję poprawęmykam spać rano idę do ginekologa na kontrolę od razu zapytam o te puchnące stopy. Dobranoc Kochane
![]()
Poka suknie.heheh śmieje się z bratem ,że będę wyglądać jak bałwanekw tej sukni. Tak nie mogę się doczekać boję się tylko ,że będę płakać jak bóbr. Jak oglądam film czy bajkę to płacze. Teraz to tylko widzę jak każdy w domu przy wzruszającej scenie kieruje wzrok na mnie i się głupio uśmiecha
![]()
Mnie jeszcze te pachwiny bola [emoji17] ale dalam radeja tez robie wszystko powoli na raty, ale robie, przeciez sie nie poloze jak len, choc mecze sie juz szybko
Tak, podobno [emoji16] ja sie czasem glupia czuje, powaznie [emoji23][emoji23] tak jakby mi sie mozg zwiesil haha. A znow innym razem czuje sie mega madra [emoji23][emoji23]spoko. ja tez czasami nie wyrabiam ale na szczescie to nie konkurs na wiedze o forum na wyrywki)) poza tym.. podobno ciaza obniza nieco intelekt i mozliwosci skupienia sie?
dobrze ze jestes bo juz myslalam ze cie jakies foszki i humorki ciazowe dopadly. sorry za ta mysl!
jak to dobrze ze mnie to omija (podobnie jak mdlosci, kreska na brzuchu itp) bo i bez tego nosze rozmiar 41!!! chyba bym musiala kajak kupic? pewnie pod koniec mi napuchna ale mam sniegowce typu moon boot to spoko sie wcisne
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!