elifit
Moderatorka
Gabinia dobry pomysł, mi się przyda jesienią taki do płaszcza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skoro wrzesien to jakis plaszczyk kolorowy skombinuj albo szal. ja bym poszla w amarant na przyklad Link do: amarant - Szukaj w Google i wtedy pod to dodatki ale bez przesady ze cale buty kupowac bo mozna nawet czarne zwykle pantofle ozywic klipsami Link do: amarantowe buty - Szukaj w Google i klipsy maja ta zalete ze mozesz do pantofli miec a potem do balerin przepiac i do tego ja bym koniecznie w fascynator zainwstowala (uwielbiam) Link do: amarant fascynator - Szukaj w Google a jak jestes mniej odwazna to kwiatek albo kokarda we wlosy w kolorze dodatkow Link do: amarant fascynator - Szukaj w Google. Mozna samemu zrobic za grosze podobnie jak klipsy do butow.Po kilku nieudanych zamówieniach z Zalando wreszcie chyba znalazłam sukienkę na wrześniowe wesele![]()
Link do: Mama Licious MLNEWCILLE - Sukienka letnia - black - Zalando.pl
Niestety czarna więc może kojarzyć się trochę pogrzebowo, ale prezentuje się lepiej niż te, które do tej pory przymierzałam.... Macie jakieś pomysły jak ożywić tą sukienkę? Jakieś buty w innym kolorze albo inne tego typu dodatki? Mam jeszcze trochę czasu wiec mogę spokojnie poszukać![]()
Hop hop Lux zmienisz tytuł wątku na "przydatne rzeczy dla mamusi, zrób to sam, ciekawe linki, tutoriale, porady".
Thnx
![]()
O super bo ty też możeszCo prawda prośba nie do mnie ale done![]()
Czerwone buty [emoji6] ostatnio kolezanka na fejsie dodala zdjecie z wesela i miala wlasnie czarna kiecke i czerwone buty i powiem szczerze ze spodobalo mi sie to polaczenie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Poka potemNa jesień/zimę zaopatrzam się w ponczaznalazłam dwa na All podobające się mi - oba z domieszką wełny. Później do chusty tez się przydadzą (poza jednym przekładanym przez głowę ).