reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja musze jechac do internisty, bo zwolnienie mam do dzisiaj, a wizyte u gin w czwartek. W pracy jutro robia naliczenia i jak nie dostana mojego zw to dopiero za miesiac mi za nie zaplaca :-(

Jutro jedziemy po lozeczko do kolegi, ale jak okazalo sie po rozmowie z moim mezem obydwoje skrycie myslelismy o tym, zeby nowe kupic. I tak w piatek jedziemy po lozeczko do Ikei :-) ale kupujemy to najtansze :-) to, ktore pozyczalismy koledze ma juz z 10 lat i korzystalo z niego troje dzieci. Juz przy Radku, jak je dostalismy mialo slady zebow. Ada bedzie spala u nas, my spimy w salonie, wiec sie ciesze, ze bedziemy mieli nowe :-) i kurcze.... To lozeczko jest takie proste, ze az urocze :-)

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
Moi właśnie zjedli ostatni kawałek ciasta tego z przepisu od MałejMi. ..
idę pięć ciasto nowe ze śliwkami bo znowu mam nadwyżkę. .. nie damy rady przejesc tego hahaha a z ciastem jakoś pójdzie[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa weź daj spokój z tymi ciastami noooo! Albo zabieraj blachę, brzuch, S i Marysie i wpadajcie!

Tynka forum mamy fajne bo i my fajne ;) a ciężarówek u nas już większość wiec może Cię zaraża bo ja już rozpakowana :)

Oto mój prezent urodzinowy :)
1471961239913.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471961239913.jpg
    1471961239913.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 174
Mamakulka uwierz ze jakbym tylko miała jakiegoś grata na 4 kółkach to już bym była u ciebie z ciastem i brzuchem i ze wszystkim :*

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Tynka witaj :*
który dzień cyklu masz?
trzymam kciuki żebyś szybko dołączyła do ciężarówek. ..

ciężarnych teraz jest więcej niż starających ale pamiętajmy że każda z nas zaszła będąc na wątku :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Kurde, lekarz dal mi tylko do piatku L4, wiec pewnie dostane pensje pomniejszona o dni 27.08- 31.08 :-/
Pan stwierdzil,ze ciaza to nie choroba i wiecej dac nie moze

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Do góry