reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki umówiłam się do gin ale dopiero na 13 września, bo Wcześniej może nie być widać za wiele, także 2 tyg czekania,ale dam radę, jakby coś się działo, to mam dzwonić i przyspieszymy wizytę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piękna krecha, żaden tam cień! :):)
A pokaż nam zdjecie tego porannego testu i testu owu, ciekawa jestem jak wygladały. Moze wroce do domu i na porannym tez wyskoczy druga krecha ;)
Opowiadaj czy czulas jakies objawy od owu do teraz?
20160829_082743.jpg test owu jest zielony środkowy. po prawej pierwszy poranny i drugi niebieski z cieniem cienia :).20160829_100305.jpgten jest robiony 2 godz po pierwszym tescie negatywnym.
ogólnie czuję się jak na @. żadnego zalewającego śluzu, cycki trochę jędrniejsze jak przed @. Chyba tylko jedzenie było podejrzane. Po owulce zaczęłam pochłaniać jedzenie jak nigdy. Chyba najbardziej przed snem ochota na oliwki i ser pleśniowy mąż ,aż pokiwał głową :p.
ogólnie często bolały mnie jajniki. Staranki w 9 i11 dc a owu 14dc. Zobaczymy jeszcze czy jednak @ nie przyjdzie :D

Załączniki

• 20160829_082743.jpg
    20160829_082743.jpg
    415,6 KB · Wyświetleń: 133
  • 20160829_100305.jpg
    20160829_100305.jpg
    429,1 KB · Wyświetleń: 127
Zobacz załącznik 770167 test owu jest zielony środkowy. po prawej pierwszy poranny i drugi niebieski z cieniem cienia :).Zobacz załącznik 770168ten jest robiony 2 godz po pierwszym tescie negatywnym.
ogólnie czuję się jak na @. żadnego zalewającego śluzu, cycki trochę jędrniejsze jak przed @. Chyba tylko jedzenie było podejrzane. Po owulce zaczęłam pochłaniać jedzenie jak nigdy. Chyba najbardziej przed snem ochota na oliwki i ser pleśniowy mąż ,aż pokiwał głową :p.
ogólnie często bolały mnie jajniki. Staranki w 9 i11 dc a owu 14dc. Zobaczymy jeszcze czy jednak @ nie przyjdzie :D
Jeeeej jak ja ci mega zazdroszcze tej drugiej krechy :) ale tak pozytywnie ci zazdroszcze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

i Ty się doczekasz...:)
Mam burze hormonalną .. Jak rano byłam w znakomitym humorze , nawet po tym negatywie bo wiem ze to mogło byc za wcześnie , tak teraz mam totalny dołek . Koleżanka mnie pociesza , a ja wale smętami.. Ehh porażka .
Widziałam za to , że u ciebie już dużo lepiej :) pisałyśmy Ci że bedzie dobrze i nie warto sie tyle stresować :D teraz to tylko będziecie rosnąć w oczach :)

Mam burze hormonalną .. Jak rano byłam w znakomitym humorze , nawet po tym negatywie bo wiem ze to mogło byc za wcześnie , tak teraz mam totalny dołek . Koleżanka mnie pociesza , a ja wale smętami.. Ehh porażka .
Widziałam za to , że u ciebie już dużo lepiej :) pisałyśmy Ci że bedzie dobrze i nie warto sie tyle stresować :D teraz to tylko będziecie rosnąć w oczach :)

O nie:) mam zamiar zachować swoja sylwetkę do konca ciazy:) tylko brzuch moze wyskoczyć, nic poza tym:) a który cykl sie starasz? Moze za wcześnie bylo na test. Może nic straconego jeszcze... I do Ciebie sie niedługo szczęście usmiechnie, zobaczysz:) a co do mnie to w sumie nic nie wiadomo czy dobrze czy zle. Juz 16 moge zadzwonic do lekarza zaraz i umówić sie na wizytę... Tylko ze nie wiem czy mąż sie zatrzyma zebym mogla wyjść z samochodu i zadzwonic. Poklocilismy sie 15 minut temu i sie nie odzywamy...

O nie:) mam zamiar zachować swoja sylwetkę do konca ciazy:) tylko brzuch moze wyskoczyć, nic poza tym:) a który cykl sie starasz? Moze za wcześnie bylo na test. Może nic straconego jeszcze... I do Ciebie sie niedługo szczęście usmiechnie, zobaczysz:) a co do mnie to w sumie nic nie wiadomo czy dobrze czy zle. Juz 16 moge zadzwonic do lekarza zaraz i umówić sie na wizytę... Tylko ze nie wiem czy mąż sie zatrzyma zebym mogla wyjść z samochodu i zadzwonic. Poklocilismy sie 15 minut temu i sie nie odzywamy...
Haha też mam taki plan , że tylko brzuszek może rosnąć :D w sumie biust również :D bo jestem bardzo szczupła i mam "sportowy" rozmiar cyców:D trenowałam pare lat siatkówke wiec jedynie tyłek mam dobrych rozmiarów :D hmm wiesz co niby 4 cykl bez zabezpieczenia ale teraz byl pierwszy raz , jak staraliśmy sie wiecej niz 1,2 razy w miesiącu[emoji14]dopiero od nie dawna mieszkamy razem . Dzisiaj 26dc a cykle przed wyjazdem na wakacje zawsze 29 dni i mysle że moze juz sie unormowało:) ale bardzo mnie zaczął boleć brzuch[emoji14]i jak to mówie zawsze : czuje @ w kościach .. oo to koniecznie daj znać czy udało ci sie zadzwonić[emoji14]ehh ja często mam tak , że jak z moim K sie pokłócimy i nie gadamy potem ze sobą to akurat wtedy potrzebuje sie do niego odezwać albo o cos zapytac .. Ale uparcie czekam aż on to zrobi[emoji14]

reklama
Haha też mam taki plan , że tylko brzuszek może rosnąć :D w sumie biust również :D bo jestem bardzo szczupła i mam "sportowy" rozmiar cyców:D trenowałam pare lat siatkówke wiec jedynie tyłek mam dobrych rozmiarów :D hmm wiesz co niby 4 cykl bez zabezpieczenia ale teraz byl pierwszy raz , jak staraliśmy sie wiecej niz 1,2 razy w miesiącu[emoji14]dopiero od nie dawna mieszkamy razem . Dzisiaj 26dc a cykle przed wyjazdem na wakacje zawsze 29 dni i mysle że moze juz sie unormowało:) ale bardzo mnie zaczął boleć brzuch[emoji14]i jak to mówie zawsze : czuje @ w kościach .. oo to koniecznie daj znać czy udało ci sie zadzwonić[emoji14]ehh ja często mam tak , że jak z moim K sie pokłócimy i nie gadamy potem ze sobą to akurat wtedy potrzebuje sie do niego odezwać albo o cos zapytac .. Ale uparcie czekam aż on to zrobi[emoji14]

No to musi sie udac:) jak nie teraz to w następnym cyklu ale się uda:) mi jak urosly w drugiej ciąży cycki o dwa rozmiary to bardzo się cieszyłam ale do czasu... Przestalam karmić córkę i sie moge na te flaki patrzęc... No nie sa najgorsze ale wczesniej miałam Male ale jędrne a teraz duże i srednio jędrne...

Do góry