reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie leci drugi wsad z praniem a jeszcze napewno dwa przedemna.
Pociesze cie ze mam tez tyle albo I wiecej .boje sie wysypac z reklamowek [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I laduje prosto z nich do pralki.

Sama nie jestes , wspieram cie bardzo mocno w ogarnieciu tego [emoji41][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem za co się najpierw zabrać. Masz jakiś patent? [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ja niewiem Lola Lolitta ale Krasnal wlasnie dolaczyla do naszej grupy psychicznych ciezarnych z porabanymi snami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Krasnal leze I kwicze! Mistrzyni co do snow [emoji23][emoji41][emoji23][emoji41][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to mam wrażenie, że mi te sny się trochę uspokoiły w ciąży, bo normalnie mam takie sny 5-6 razy w tygodniu, a teraz to może 1-2 razy... Mam kilka historii które zapamiętałam, nawet sen z czasów jak miałam chyba z 7 lat... Pierwszy który pamiętam, że się obudziłam ze strachu!:) może to jest nawet temat na osobny wątek... A za rok wydamy książkę z tymi historiami...
Wyczuwam murowany sukces:-)

a8doqqmz725nh9h0.png

I to jest myśl.
Ja jeszcze poukładałam body do bodów pajace do pajaców itp. Samych pajaców mam sztuk 15 [emoji32]

cb7wugpju04jz4q8.png
Na jeden rozmiar czy ogólnie w przedziale 56-62? :) Tak patrzę na te zdjęcia i czytam co piszecie i zaczynam się zastanawiać czy jest w ogóle jakiś złoty patent na zakupy - jak kupić tylko i aż to co jest potrzebne i co się rzeczywiście zużyje.

reklama
Do góry