elifit
Moderatorka
Przypominam że ja to mam.po kilkorgu dzieciach. W życiu bym tyle nie kupiła ubranek. Szkoda by mi było kasy i miejsca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę i mam ale nie lubię w nich chodzić.Współczuję. Soczewek nie możesz?
Wyciągnęłam ubranka i jestem przerażona ich ilością. Siły mi opadły heh pralek chyba ze trzy zrobię.
A tak w ogóle to wciąż pachną
![]()
Taaak!!Oooo, wreszcie macie mebelkiPochwal się w wolnej chwili koniecznie!
Zaslinilam klawiature![]()
Olać pranie, chałki mi się zachciało!
Komu, komu, bo już tylko połówka została
![]()
i pewnie i tak Lili tego nie wynosiPrzypominam że ja to mam.po kilkorgu dzieciach. W życiu bym tyle nie kupiła ubranek. Szkoda by mi było kasy i miejsca
![]()
miami!!!![]()
Olać pranie, chałki mi się zachciało!
Komu, komu, bo już tylko połówka została
![]()
Pamiętam że Zu niektóre zakładała razi pewnie i tak Lili tego nie wynosi
no i tez temu warto pozbierac po rodzinie i znajomych zeby za duzo kasy nie tracic, a dzieci tak szybko rosnaPamiętam że Zu niektóre zakładała raz
![]()
Ja tam jakos jestem zachwycona wiekszoscia ubranek dla chlopcow [emoji6] ale moze u mnie sa inne sklepy po prostu ?? [emoji23]Przekichane mamy z chlopiecymi ciuszkami, zeby znalezc cos naprawde fajnego, ale jak juz sie cos upoluje jaka satysfakcja
Taaak!!Niebawem zarzuce fotka na wyprawkowym
Zalezalo mi na uzywanych, zeby moc sobie pomalowac a teraz kazdy mi mowi, ze one wygladaja jak nowe i po co chce je malowac. Wczoraj az musialam isc pooddychac do drugiego pokoju bo mnie wszyscy denerwowali takim gadaniem
![]()