to ja mam dopiero niecale 4 kg na plusie, nie wiem czy nie za maloA co do grubości to tyłam regularnie co 3 tygodnie 1 kg i miałam przed urlopem +6... dzisiaj weszłam na wagę i mam +9 w porywach do +10!!!!! Na 15 mam lekarza i ja nie wiem co ja jej powiem.... fakt, że wody nabrałam no ale nie 4kg....
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A jak z cisnieniem u ciebie??A co do grubości to tyłam regularnie co 3 tygodnie 1 kg i miałam przed urlopem +6... dzisiaj weszłam na wagę i mam +9 w porywach do +10!!!!! Na 15 mam lekarza i ja nie wiem co ja jej powiem.... fakt, że wody nabrałam no ale nie 4kg....
Ja sie mega boje naglego przyrostu w ciagu miesiaca.od wizyty do wizyty u mnie 4 kg skonczylo sie szpitalem.
Ale to u mnie mialam gestoze dlatego teraz tak bardzo u mnie wage I cisnienie oraz bialko w moczu kontroluja.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Fanka BB :)
Z tego co mówiłaś, to przed ciążą byłaś trochę przy kości jak i ja
wiec to Ty dobrze tyjesz a ja za duzo...
Czarownica3006
Zawsze miałam ciśnienie dobre a w ciazy niższe. Teraz nie mierzyłam ale zaraz z ciekawości sprawdzę. ...A jak z cisnieniem u ciebie??
Ja sie mega boje naglego przyrostu w ciagu miesiaca.od wizyty do wizyty u mnie 4 kg skonczylo sie szpitalem.
Ale to u mnie mialam gestoze dlatego teraz tak bardzo u mnie wage I cisnienie oraz bialko w moczu kontroluja.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
no ja zaszlam z waga 99 kg, potem schudlam 4 kg i teraz mi to wracaZ tego co mówiłaś, to przed ciążą byłaś trochę przy kości jak i jawiec to Ty dobrze tyjesz a ja za duzo...
elifit
Moderatorka
No tylko po pierwszym praniu czyli przed urodzeniem dziecka. Dla mnie prasowanie to a) wybicie bakterii temperaturą i b) względy estetyczne. Nie będę się męczyć z żelazkiem przy trójce maluchów w domu.Ale w jakim sensie raz? Tylko po pierwszym praniu i później juz nie? Ja myślałam że mnie suszarka wybawi, tam przecież jest tak wysoka temperatura jak się ustawi na maxa,że wszystko wybije [emoji1] znając mnie to i taka opcje przetestuje i zobaczę co będzie.
Jak ktoś ma czas i chęci to zwykle prasuje.tak robiłam przy pierwszym dziecku [emoji23] teraz to wolę poświęcić czas starszakom niż naginać przy żelazku

reklama
Lola Lolitta
Hahaha krasnal Patrycha zdecydowanie dolaczasz do mnie i do JoshiI my z Leośkiem mówimy czesc!
Ja dziś też cały sen uciekałam, bo najpierw okazało się, że zostałam wrobiona w jakieś zabójstwo i mnie ścigał komendant policji, jak się potem okazało wcale nie zostałam wrobiona tylko faktycznie nieświadomie kogoś zabiłam[emoji15][emoji15] więc starając się uniknąć więzienia nagrałam komendanta jak uprawiał seks ze swoim podkomendantem na stole w kuchni w moim rodzinnym domu.... I zaczęłam go szantażować :-) a żeby nie było tak za normalnie to nagrywałam go maszynką do golenia... [emoji848][emoji848]
![]()
No sen zajebisty hahaha
Aż ludzi w ZUSie oplulam hahaha, dzięki za poprawę humoru!!!