reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Katharina, gratuluje, niech betka pieknie rosnie[emoji4]

Co do L4, ja dostalam bez problemu.
Na L4 jestem juz od punkcji.
Jak konczylo sie L4 po transferze, pojechalam do gina i spytalam sie czy moze mi wypisac L4, powiedzial ze jak najbardziej.
Nawet sie ginowi nie tlumaczylam dlaczego chce, poprostu zapytalam.
Oczywiscie L4 juz bylo ciazowe.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

ja o l4 nie prosiłam ale dr powiedział, że nie ma możliwości, żebym z takim progesteronem chodziła do pracy jeszcze - i już drugi miesiąc siedzę w domu (a w zasadzie leżę). Szefa na szczęście mam rewelacyjnego - ucieszył się, pogratulował i kazał nic nie myśleć o pracy tylko wypoczywać i dbać o siebie :-).

ja o l4 nie prosiłam ale dr powiedział, że nie ma możliwości, żebym z takim progesteronem chodziła do pracy jeszcze - i już drugi miesiąc siedzę w domu (a w zasadzie leżę). Szefa na szczęście mam rewelacyjnego - ucieszył się, pogratulował i kazał nic nie myśleć o pracy tylko wypoczywać i dbać o siebie :-).
Zazdroszcze szefa...:)

A ile masz tego prg? Ja mialam ponad 300 przez caly czas i umieralam ze zmeczenia...

Dlatego jakby beta przyrastala do bym chciala kontynuowac zwolnienie po transferze...bo to taki wredny czlowiek ze na zlosc ze zaszlam w ciaze dostawalabym najgorsza prace...tylko nie wiem czy gin na to pojdzie...
To tak jak u mnie
Ooo Ewcia i w koncu sie dowiedzialas czemu niektore z nas nie chca wracac do pracy po udanym transferze :)

Ja mam dwie szefowe ordynator ktora mobinguje wszystkich i oddzialowa ktora mobbinguje sekretarki i pielegniarki to jedt cyrk na kolkach dopiero. Ale cale szczescie mam nadzieje ze niedlugo sie to skonczy :)

reklama
Do góry