• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Niunius przykro mi bardzo :-(

Dziewczyny, ja znów z pytaniem. Co można w ciąży na zapalenie pęcherza? Furaginum wg ulotki odpada a już nie mogę wytrzymać, tak piecze, boli i to ciągle parcie na pęcherz. Dodatkowo nic nie piję, nic nie jem i dzisiejszej nocy do teraz rzygam dalej niż widzę... Choć już nie mam czym

A używacie cos na piersi? Mimo ze nie mialam nigdy rozstępów to wolałabym jednak na wszelki wypadek tego uniknąć. A piersi mi rosna w zastraszajacym tempie

Ja uzywam wlasnie tego olejku migdalowego na piersi i na brzuch. Kilka lat temu nagle napuchlam przez zaburzenia hormonalne i zrobilo mi się killa rozstepow na piersiach a teraz gdy moje piersi z dnia na dzień napuchly jak balony to ani jednego rozstepu nie mam więc moge raz jeszcze polecic ten olejek z czystym ssumieniem :)

Cześć :)
To i ja dołączę do kwietniowych mam...choć miałam wątpliwości czy nie za wcześnie...żeby nie zapeszać.
Widzę że już Was sporo :)
Mam termin na 26 kwietnia...chyba nie przeskoczę na maj ;)
Ostatni raz byłam na forum jako mama "styczeń 2006" , wiele się zmieniło :)

Ja uzywam wlasnie tego olejku migdalowego na piersi i na brzuch. Kilka lat temu nagle napuchlam przez zaburzenia hormonalne i zrobilo mi się killa rozstepow na piersiach a teraz gdy moje piersi z dnia na dzień napuchly jak balony to ani jednego rozstepu nie mam więc moge raz jeszcze polecic ten olejek z czystym ssumieniem :)

A gdzie kupujesz olejek ?
Ja chyba też muszę już przejść ze zwykłych kremów do ciała na takie które lepiej zadbają o skórę.
Biust powiększył mi się dwukrotnie, nie miałam tak w pierwszej ciąży... no i już nie mam 20kilku lat ;)

Niunius przykro mi bardzo :-(

Dziewczyny, ja znów z pytaniem. Co można w ciąży na zapalenie pęcherza? Furaginum wg ulotki odpada a już nie mogę wytrzymać, tak piecze, boli i to ciągle parcie na pęcherz. Dodatkowo nic nie piję, nic nie jem i dzisiejszej nocy do teraz rzygam dalej niż widzę... Choć już nie mam czym
Ja w ciąży bralam furaginium z wit C według zaleceń gina no ale bylam juz wysoko w II trymestrze nie wiem jak z pierwszym. Zadzwoń do gina

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Taki zwykły olejek migdałowy do ciasta?

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry