reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moj jak mial wzdecia w szpitalu to polozne go braly i rurke w dupke wkladaly zeby powietrze wyszlo i pozniej bylo ok. W domu tez stosowalam jak mial kolki i bardzo to pomagalo. Polecam medi globe lux taka pomaranczowa. Teraz tez kupie wczesniej na zaś zeby miec.

reklama
Nadziejko, współczuję, że tak ciężko to przechodzisz, ale z dnia na dzień powinno być już tylko lepiej.
Marysiu, nie umiem nic doradzić, nie przechodziłam problemów brzuszkowych, a na zasysacza to też smoczek doradzam - niektóre dzieci mają bardzo silny odruch ssania.

Nadziejka a do zakażenia doszło jakiegoś że antybiotyki bierzesz i co z tym ciśnieniem ci się dzieje...? i co w końcu z tymi wodami wyszło? bo miałam pytać i zapomniałam. .. kurde nie fajnie ze rąk cierpisz. .. robili ci usg? czy tam w środku wszystko ok jest?

KasiaMarysia juz kolki? moja to w szpitalu się darla cały czas ale takie miała widzimisię[emoji14]w domu dopiero było w miarę spokojnie wiec może twoja Madzia ma tak samo i jak wyjdziecie to jej przejdzie ;)
poproś położną to ci wyparzy ten smoczek. .. może on pomoże.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu bardzo dobrze[emoji5] mozesz jej rowerek tez robic [emoji5]
A jest jakas szansa ze bedziecie razem czy poprostu kazdy poszedl w swoja strone? Sciskam Cie[emoji5]

reklama
Do góry