reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1473373446228.jpg

Martynko byl u Ciebie Twoj??

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473373446228.jpg
    1473373446228.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Kasia na nie wybudzalam, nikt mi też nie kazał. Potem wyczytałam , że dzieciaki niby cukier spada ale ja bym nie wierzyła. Po co budzić takiego malucha , sam się obudzi :)

Dziewczyny mówię Wam , jutro będzie juz lepiej. Ja histeryzowalam panikowalam i w ogóle. Wiadomo bol nieziemski ale cóż poradzić. Z dnia na dzień przechodzi.

W ogóle ja nie miałam drenu, cewnik mi wyjeli szybko i nie było marudzenia :) dlatego szybki ogar i hej ho jedziemy z koksem. Ale pierwszy prysznic to była katorga. Ledwo to przezylam.

Marysiu mój to jak wampir normalnie się rzucał na tego cycka hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Na noc mi go zabrali troszkę i o 6 rano go przywiozę ba karmienie o juz będzie ze mną cały dzień tak jak wczoraj .
No oczywiście ze był mój mówi ze musiał zobaczyć czy do niego podobny a ja mówię jak tyle waży to na pewno podobny hehe.
Boże juz 3 noc z kolei jest poród a to zaraz kolo mojej sali. Tragedia.

Najgorsze jest to ze nie zrobili mi lewatywy przed cc a mi się chyba chce juz to drugie pomału . I nie wiem co to bedzie

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Na noc mi go zabrali troszkę i o 6 rano go przywiozę ba karmienie o juz będzie ze mną cały dzień tak jak wczoraj .
No oczywiście ze był mój mówi ze musiał zobaczyć czy do niego podobny a ja mówię jak tyle waży to na pewno podobny hehe.
Boże juz 3 noc z kolei jest poród a to zaraz kolo mojej sali. Tragedia.

Najgorsze jest to ze nie zrobili mi lewatywy przed cc a mi się chyba chce juz to drugie pomału . I nie wiem co to bedzie

Nadziejka ja mialam lewatywe ale tez czuje lekkie parcie. A nic nie zjadlam prawie. Nie mam apetytu. 4 nalesniki i pare biszkoptow.

Ja dopiero 2 suchary zjadłam i wypiłam z 3 litry wody bo więcej narazie nie moge;/
Próbuje spać ale nie mogę. Kręgosłup mnie boli;/

Biedulki nie śpicie , a ja sie teraz obudziłam :-/ boli mnie brzuch na dole ....
Dotrwam jakos do tej 8h...
Siędzie w kuchni i pije sok , pewnie tak do 5h bede siedzieć i przeglądać internetu , bola mnie krzyże , juz wole nie spac przez dziecko niz jak teraz z tego bólu :-(
Ale wam fajnie ze dzieci juz tak karmicie , ja to sie tak boje tego karmienie , ze znow beda mi sie te kanaliki zapychać i cycki twardniec ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Ola spij poki mozesz. Moja ma cos nie tak z brzuszkiem. Moze to przez ten paracetamol ktory biore...

Boje sie, potrafi tak piszczec ze az ja placze.

KasiaMarysia - jezu biedulka mała , :-( moze i przez leki masz racje .. Masuj ją po pleckach na dole .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

reklama
Nadziejka masakra, Kulcia mowi ze z dnia na dzien bedzie lepiej. Trzeba jej zaufac.

Ola, mam nadzieje ze Jutro Milena bedzie z Nami.

U mnie tez 2 porod

Do góry