reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka
Kasia Marysia śliczne są Wasze maluszki. i super że tak łądnie ssą od razu :D

Ja dziś odebrałam swoje wyniki i tak jak myślałam mocz nie za bardzo :/ bardzo liczne bakterie, jakieś szczawiany... podwyższone erytrocyty i leukocyty w moczu..
W poniedziałek wizyta, pewnie coś na to dostane. a jeszcze mnie teraz kaszel zaczyna męczyć :/

KasiaMarysia bardzo sie cieszę że z P. wszystko coraz lepiej :) trzymam klciuki aby sie Wam ułożyło jak chcecie :*

reklama
sporo... norma do 130 a ja mam 1857,1

Kurcze, wiedziałam że coś sie dzieje. nawet tu dziewczynom w zeszłym tyg pisałam że mnie boli jak robię siusiu. ale popiłam sok z czarnej porzeczki, herbatę żurawinową i urosept i przestało boleć. Tylko kolor jest taki ciemniejszy i podejrzewałam że nie wszystko jest do konca ok

To pewnie położy Cię na szpital na antybiotyk dożylnie, bo jak mnie kladla na wielkanoc to blagalam ginke o leki ale ona powidziala ze to tylko dozylne są. W poniedziałek sie wszystkiego dowiesz.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

uuu najważniejsze żeby mi to jakoś wyleczyła bo już chyba wszystko w tej ciąży przechodzę... w życiu tyle razy nie chorowałam nie mówiąc o pęcherzu moczowym itp.

Dają mi w razie wu jakiegoś zakażenia ale morfologia mi wychodzi niby dobra.
Dawali mi wcześniej przeciwbólowe jak bolał mnie brzuch jak leżałam a teraz boli mnie ten szew i tak ciągnie ze coś okropnego. Ja mam jeszcze cewnik bo sama nie dam rady pójść siku jeszcze. Wszyscy mnie tu pocieszają bo chłopczyk duży i fajny ale to jak się czuje to masakra. Tysiąc razy bardziej bym wolała urodzić naturalnie. Usg mi jeszcze nie robili bo się leje ze mnie jeszcze. A tak mnie boli na zewnątrz brzuch i wgl ze może dlatego nie robią. No nie wiem. Z wodami było ok jednak no ale mówili że dobrze ze od razu cesarka była bo by mi tylko biedy narobili jakby jednak kazali rodzic naturalnie.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Nadziejka jutro będzie lepiej, czułam to samo kochana [emoji9]
Tak jest po cc.

Marysiu super, że z p ok [emoji8]
Kolki tak wcześnie nie bardzo raczej . A że płacze to odruch ssania. Ja daje smoczka jak szuka cycka po jedzeniu.

Wasze tsz jak piranie machaja głowami w poszukiwaniu? ? ;D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Violu, Mala dziekuje[emoji8][emoji173][emoji8]

Nadziejka ,a maly z Toba w lozku lezy?? Biedna... Ja tez mam problem, chodze chylkiem pooooowoli sie prostujac. Widze ze np pielegniarki nie maja do mnie sily jak ja wstaje. Niestety nic nie poradze.

Kulcia kolka moze nie ale ze smółka byl problem. Bardzo sie prezyla i darla. Pomagal jej masaz. Zglosilam to tej mlodej pielegniarce to kazala mi ja klasc czesciej na brzuchu! Jest tak przemadrzala, ze szok. Pyta sie kiedy karmilam to mowie po 22 to mowi ze o 1 mam dostawic. Ja pierd... Nie chce budzic malej,bo ciezko jej bylo zasnac. Ona sie sama obudzi.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Do góry