Dziewczyny, poproszę na wątku otwartym napiszcie, na jakich zasadach można dołączyć do wątku zamkniętego. Dostaje zapytania od nowych użytkowniczek waszego działu i nie potrafię im odpowiedzieć
pozdrawiam
aniaslu
a więc chciałbym wyjasnić
- nie mozemy na watek zamknięty przyjmowac wszystkich, bo wiele mam zaglada tu na otwarty 1-2 razy, przywita sie i potem znika,
- musimy was poznac, mielismy już na watku zamkniętym kolezanke, bardzo konfliktowa i zrobiło sie nieprzyjemnie, więc nie chciałybyśmy powtórki z rozrywki
- chodzi o to żeby przyjmowac osoby zaufane, które już długo sa na otwrtym i które jak dostaną dostęp to nie uciekną
- poczekajcie cierpliwie, a z czasem mam nadzieję, ze będzie nas na zamkniętym więcej, niedawno własnie doszły do nas 3 nowe dziewczyny, od razu napiszę które to, zeby nie było niedomówień:
iwonka, cloe i Ewcia
- nie chcemy na raz zapraszać więcej niż 2-3 dziewczyn ponieważ ciężko byłoby sie tak od razu pozanc, niektóre z nas po prostu nie mają codziennie czasu zeby zaglądac i miały by duże zaległości, same wiecie jak to jest, jak tu u nas ktos opuści 1 dzień i ile ma wtedy nadrabiania
nie chcemy nikogo urazić, mam nadzieję ze sie nie obrazicie, że nie chcemy ot tak od razu wszystkich przyjowac, jak macie jakieś pytania i watpliwości to proszę piszcie,