reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej gdzie wszyscy! Dziewczyny ratujcie bo mam taka zgage ze normalnie nie moge wytrzymac! Nie mam nic w domu na zagage all moze znacie cos domowego na ta okropna przypadlosc:(((((( Moje dziecko spi juz smacznie:)

reklama
Czarna takie widoki to sama rozkosz...i takie to rozczulajace...:-)

Iwonka na zgage moja mama mieszala pol szkalnki wody z pol lyzeczki sody i szybko wypijala...Zawsze jej pomoglo:tak: innego sposobu nie znam...:no:

Witam wieczorowo.
Mój mąż dziękuje Wam za życzenia imieninowe :tak:

Czarna rozkoszny widok...... aż miło popatrzeć :tak: słodziaki :tak:

Co do tirów to w nas też kiedyś wjechał :szok: tak nam przywalił w tył, że aż silnik z poduszek spadł :szok::szok::szok: mieliśmy kombi, to trochę się skurczyło nam auto :szok: ale też jakoś na szczęście nic nam się nie stało, tylko kupa strachu:-(

Shady bądź dobrej myśli, może nic się nie zmieni i teściowa przyjedzie na czas.

Iwonka bidulko. Ja też znam tylko ten sposób domowy z sodą.

Idę dziewczyki spać. Dobrej nocy życzę.

Hej mamuśki.
My byliśmy u teściowej,fajnie dizonek minął.
Teraz ta łóżku usypiają tzn mały usypia.
MOj mezulek dizsiaj zrobil kolacyje,ale ja musialam sprzatnac,hehe]

Ola K miłego wypoczynku kochana.
Aniab widac suwackzi masz sliczne.
Iwonka ja tez dizsiaj pakowalam walizki,bo jutro jedziemy na noc do szwagierki na wies i tam w przyczepe wsyztsko zapakujemy,a potem na noc w sobote do domu i rano w niedziele heja w daleka droge...
Iownka obadamy jaka pogoda nam dopisze na urlopach...oby superowata..
Shady o matko,dobrze,z enic jejnie jest.
Czarna fajowy widok.
Co do tirów.hmm ja sie nie wypowiem na ten temat,
Spadma spac do męzula,dobranoc...

reklama
Pycha właśnie się zdziwiłam że to nie Vicky ale jak dobrze pamiętam to ona w piątki później wstaje:tak:Dobrze że z okiem ok:-)
Czarna mnie teżmoi zawsze tak rozczulają:tak:Bawią się a potem ja zaglądam a oboje śpią:-)
Shady okropna sprawa wiem cośo tym bo niedawno w auto mego męża tir wjechał:szok::szok::no:
Iwonka na przyszłośc spróbuj mleka wypic:tak:Mój wujek często ma zgagę i to mu zawsze pomaga:tak:
A ja już z rana trochę wiadomości poczytałam i dziś ma byc przedstawiony koszyk świadczeń medycznych Religi i wiecie że poród rodzinny w niego nie wchodzi i trzeba samemu płacic:szok:Ciekawe jakie jeszcze durne pomysły tam są i za co byc może przyjdzie nam płacic:wściekła/y:

Do góry