reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam kobitki...U nas dzis noc taka calkiem oki ale o 02:00 mloda z wielkim placzem sie obudzila...dziwne to bylo bo smoka w buzi miala...Myslalam ze moze zabek wychodzil ale nic nowego nie znalazlam...

Dla imieninowego solenizanta 100 lat!!!!!!

U nas dzis tez gwizdzi jak cholera,jakies 14 stopni...w dodatku pada co jakis czas...:wściekła/y:Cholery idzie dostac!!!!

Ide zaraz obiadek pichcic-dzis kotlety i mizeria:-)

reklama
Iwonka dzieki:-)
Leika ja właśnie po roczku zmieniłam:tak::-)
Ide robic obiad i wiecie co znowu pierogi:-DA wczoraj z teściami na skypie gadałam i teściu się skarżył że zona mu nie robi pierogów a ostatni raz jadł jak ja byłam w domu i robiłam:tak::-D
Ach z tą pogodą:wściekła/y:Jak tak dalej pójdzie to i na naszym wyjeździe nad morze może byc okropna pogoda:wściekła/y:A my już nie przełożymy:no:Bo zaliczka wpłacona:-p

Dziewczyny czy wy widzicie moje suwaczki bo Pati na innym wątku pisze że widzi tylko pustą stronę:eek:A mi sięone cały czas pokazują:tak:I nie wiem gdzie problem leży

Kochane Mamuśki - wpadłam do Was na chwilę, żeby się pożegnać. Niebawem wyruszamy.
Ściskam Was mocno i pozdrawiam,
odezwę się po 13 lipca!

Moj skarb spi a ja umyje podlogi i powoli pakujemy walizki.W koncu jedziemy,no trudno jak nie w morzu to na basenie sie wykapiemy:)Zaliczke tez wplacilismy ale na tyle osob jakby sie podzielilo to by byla mala strata.
Aniab twoje suwaczki sa ale pokazuja sie zawsze z opuznieniem.
OlaK Udanych wakacji jeszcze raz zycze.
Patrycja no u was w Niemczech to naprawde pogoda juz calkiem do d...y mam tam rodzine tez i sie skarzyli.U nas dzis wiatrzysko jak nie wiam ale na slonku w miare:)

Ola udanej podróży i mnóstwa wrażeń:tak:Czekamy na Twój powrót i mnóstwo ciekawych postów z opisem pobytu:-)
Iwonka miłego pakowania:tak:Mnie też czeka pakowanie:-D
Już się wyjaśniło z suwaczkami a że z opóźnieniem to tak można przypuszczac bo cośz tą stronką od suwaczków się dzieje a wogóle z netem też i z gg:tak:

Witam.
Dla solenizanta wszystkiego naj naj.
Cosik z blogiem mam problemik bo nie umiem wstawić adresu tak aby go kliknąć i już w notce w pamiętniku buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Ale fajowo sklep i zakupy a z domu nie trzeba się ruszać.Ekstra pomysł.

reklama
vici zaznacz na blogu dany adres ktory wpisalas jako osobe do wywolania do odpowiedzi i pozniej kliknij w hiperlacze i tam wklej ten sam adres:)

Do góry