reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leika słów brak na te ich pomysły:no:Nie będzie lepiej ani dla lekarzy ani pielęgniarek ani tym bardziej pacjentów.
A ja dziś od samego rana piorę a potem częśc ciuchów już zapakuję bo po co mają się pałętac po szafie:-Dskoro w niedzielę w południe wyjazd:tak:Nie wiem jak my się zabierzemy do Polski z tym wszystkim co nakupowaliśmy:baffled::shocked2::happy:Znowu w aucie bedzie scisk- a mamy kombi, ja to już mężowi powiedziałam że musimy ciężarówkę kupic:-DMężulek dziś na imprezę firmową idzie więc mam wieczorkiem spokój to wpadnęna BB spokojnie;-)

Witam tak sobie siedze w domku i postanowilam sie tu odezwac..moj maz twierdzi ze skoro nie pracuje ,siedze w domu z synkiem to praktycznie nic nie robie cale dni odpoczywam...to niesprawiedliwe stwierdzenie:(

Witam u mnie slonko i wiatr sie uspokoil,od rana piore:tak:U mnie sytuacja napieta w domu bo wczoraj sie pocielam ze swoim:-(Nie wiem jak sie to skonczy.Qrcze ja to jestem zawzieta i nie umiem cicho siedziec jak on cos dziamgocze to ja nie umiem siedziec cicho i potem sa tego efekty:angry:
Aniab gdzie te rewalacje wyczytalas;-)?

Iwonka a pisali na wirualnej w wiadomościach o tym. A z mężem się na pewno wyklaruje- ja swojemu też nieraz nie odpuszczę ale przeważnie ustępuje bo co sobie będę język strzępic i nerwy psuc niech myśli że on wie lepiej:-DJak to powiedzenie: głupszemu trzeba ustąpic;-)
Witaj Lilitu i napisz cos więcej o sobie:tak:

reklama
Witam wszystkich -"robow" i "nierobow":-D:-D:-D:-D:-D:-D

100 lat dla solenizanta!!!!

Wreszcie slonko wyszlo..
Moze nie takie jak bym sobie zyczyla ale jest...Bo cholera ile mozna siedziec w chalupie:wściekła/y:
Ja dzis tez kosz prania do wyprania...tylko najgorsze to skladanie potem...:confused2:Jak ja tego nie znosze....

A teraz siedze w kuchni ,popijam kawe i...wlasnie i co dalej...:eek:

Do góry