reklama
Leika słów brak na te ich pomysły
Nie będzie lepiej ani dla lekarzy ani pielęgniarek ani tym bardziej pacjentów.
A ja dziś od samego rana piorę a potem częśc ciuchów już zapakuję bo po co mają się pałętac po szafie
skoro w niedzielę w południe wyjazd
Nie wiem jak my się zabierzemy do Polski z tym wszystkim co nakupowaliśmy

Znowu w aucie bedzie scisk- a mamy kombi, ja to już mężowi powiedziałam że musimy ciężarówkę kupic
Mężulek dziś na imprezę firmową idzie więc mam wieczorkiem spokój to wpadnęna BB spokojnie;-)

A ja dziś od samego rana piorę a potem częśc ciuchów już zapakuję bo po co mają się pałętac po szafie

lilitu1984
Mamusia Synusia
Witam tak sobie siedze w domku i postanowilam sie tu odezwac..moj maz twierdzi ze skoro nie pracuje ,siedze w domu z synkiem to praktycznie nic nie robie cale dni odpoczywam...to niesprawiedliwe stwierdzenie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam u mnie slonko i wiatr sie uspokoil,od rana piore
U mnie sytuacja napieta w domu bo wczoraj sie pocielam ze swoim:-(Nie wiem jak sie to skonczy.Qrcze ja to jestem zawzieta i nie umiem cicho siedziec jak on cos dziamgocze to ja nie umiem siedziec cicho i potem sa tego efekty
Aniab gdzie te rewalacje wyczytalas;-)?

Aniab gdzie te rewalacje wyczytalas;-)?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj w klubie nie robowWitam tak sobie siedze w domku i postanowilam sie tu odezwac..moj maz twierdzi ze skoro nie pracuje ,siedze w domu z synkiem to praktycznie nic nie robie cale dni odpoczywam...to niesprawiedliwe stwierdzenie![]()

lilitu1984
Mamusia Synusia
czesc wam miło was ponac i lepiej sie czuje jak mysle ze jest wiecej "takich jak ja"
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kasira wszystkiego najlepszego dla twojego meza
))))))
Iwonka a pisali na wirualnej w wiadomościach o tym. A z mężem się na pewno wyklaruje- ja swojemu też nieraz nie odpuszczę ale przeważnie ustępuje bo co sobie będę język strzępic i nerwy psuc niech myśli że on wie lepiej
Jak to powiedzenie: głupszemu trzeba ustąpic;-)
Witaj Lilitu i napisz cos więcej o sobie

Witaj Lilitu i napisz cos więcej o sobie

reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Witam wszystkich -"robow" i "nierobow"

100 lat dla solenizanta!!!!
Wreszcie slonko wyszlo..Moze nie takie jak bym sobie zyczyla ale jest...Bo cholera ile mozna siedziec w chalupie
Ja dzis tez kosz prania do wyprania...tylko najgorsze to skladanie potem...
Jak ja tego nie znosze....
A teraz siedze w kuchni ,popijam kawe i...wlasnie i co dalej...

100 lat dla solenizanta!!!!
Wreszcie slonko wyszlo..Moze nie takie jak bym sobie zyczyla ale jest...Bo cholera ile mozna siedziec w chalupie

Ja dzis tez kosz prania do wyprania...tylko najgorsze to skladanie potem...

A teraz siedze w kuchni ,popijam kawe i...wlasnie i co dalej...

Podziel się: