Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko jest okejnajprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem
lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela
![]()
Nie wiem, mi tak powiedziała ze lekarz nie wiedział o ciazyNo to widocznie jak kardiolog przewidywał jej leki na serce na pewno widział ze jest w ciąży to może te leki nie szkodzily
Jak dobrze ze wszystko okWszystko jest okejnajprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem
lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela
![]()
może pomyśl nad jakimś biznesem z tym związanym hehechetnie bym zobaczyla jakies inne owoce Twojej pracy o ile masz jakies fotki/chce Ci sie pokazywac :-)
A co dopiero jak beda nam rosnac heheAgacia super że wszystko jest dobrze. Ale nam te maluchy zapewniają emocje od samego początku. Aż strach co to będzie przy porodzie he he.
Ja się pochwalę. Kupiłam dwa nowe piękne biustonosze. Jestem mega zadowolona bo czuje się w nich świetnie. U mnie 9 tc a ja z rozmiaru 75D wyskoczyłam na 75G(biały) i 75E(czarny). Nigdy w życiu takich piersi nie miałam. Nie wiem co to będzie do końca ciąży.
Wszystko jest okejnajprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem
![]()