reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Psiara, ogromnie mi przykro, wiem co teraz przeżywasz. Wpadaj do nas na forum. Dobrze, że to forum otwarte, bo mnie po poronieniu z jednego wyrzucili :-/
Serio?Wyrzucili Cie?Jak mozna!!Jestes wciazy to jestes w grupie nie jestes to spadaj?!Jak tak mozna i pomyslec ze to kobieta kobiecie robi:((
Strasznie mi przykro i bardzo ci współczuje ☹️

Też raz miałam taki dzień gdzie wymiotowałam publicznie bo już nie wytrzymałam ale obecnie mdłości mi przeszły i tylko czasami rano trochę mi niedobrze ale to jest chwilowe.
Ja mam takie tabletki Prevomit z imbirem, kwasem foliowym i jakieś witaminy ale myślę że zwykły imbir taki świeży jest najzdrowszy.

A w rodzinie są bliźniaki? Czy może jakieś leki brałaś na jajeczkowanie?

Naprawdę wyrzucili Ciebie z forum jak poroniłaś? [emoji50]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt i usłyszanych serduszek!!!

Ja też dzisiaj byłam na wizycie i nie jest dobrze bo zamiast 8tygodniowego zarodka zobaczyłam 5tygodniowy pęcherzyk,wczoraj robili mi bete w szpitalu i pasuje do 5tc jutro mam iść powtórzyć bete i popołudniu się dowiem czy przyrasta czy straciłam maleństwo.
Ssabrinaa-trzymam kciuki za ladny przyrost:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Psiara, bardzo mi przykro :(.
U mnie pojawiła się dziś mała brązowa plamka na papierze, boję się, że to zwiastuje poronienie... Byłam już dobrej myśli, wierzyłam w cud, że zarodek się pojawi, uspokoiłam się, ale nawet tak mały objaw potrafi zburzyć cały spokój :(. Do tego boli mnie brzuch... Nie jakoś bardzo, ledwie wyczuwalnie, ale po 2 poronieniach jestem już zaniepokojona :(.
DO LEKARZA!!!

Psiara, bardzo mi przykro :(.
U mnie pojawiła się dziś mała brązowa plamka na papierze, boję się, że to zwiastuje poronienie... Byłam już dobrej myśli, wierzyłam w cud, że zarodek się pojawi, uspokoiłam się, ale nawet tak mały objaw potrafi zburzyć cały spokój :(. Do tego boli mnie brzuch... Nie jakoś bardzo, ledwie wyczuwalnie, ale po 2 poronieniach jestem już zaniepokojona :(.
DO LEKARZA!!!

gosam- :( trzymaj się....kurczę...i właśnie, leć do lekarza, może nie jest za późno, poda Ci luteinę...bieguniem.

Jagi- wypisał Ci? no to super. Niby zamówiłam ją przed medicover online i data wystawienia jest na dzisiaj, więc poczekam jeszcze, najwyżej zadzwonię do nich ok 14 i zapytam co z tą receptą.

Ja mam 35 lat. Ani u mnie ani u męża nie ma bliźniąt, nawet w dalszej rodzinie. Ciąży nie planowalam, więc nic na jajeczkowanie nie bralam. Z tego, co zrozumiałam to mogą byc bliznieta 1jajowe.
Dziś spalam może 4 godziny, a dziś mnóstwo mam biegania. Przede wszystkim idę po książki do biblioteki- embriologia na pewno, pewnie patologie ciazy wezmę.

A masz jakieś dzieciątka już czy to bedą pierwsze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry