reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Pije jedna dziennie. Uwielbiam [emoji4] i absolutnie mnie od niej nie odrzuca. Jutro będę probowala ksylitol to dam znac. Fakt robi się chłodno a dwa - właśnie przeczytałam, że u nas jest II stopień zagrożenia intensywnymi opadami deszczu. Leje bez przerwy od 20, na podwórku pod bzem mam już kałuże, woda z gór tez płynie uliczka obok domu... dobrze, że mamy w razie czego 2 mosty - da się ze wsi wydostać...
Ciąża zima... z jednej strony fajnie z drugiej na śniegu trzeba uważać [emoji6] syncia rodzilam w maju i pamiętam kwiecień juz wtedy dawał popalić wysoka temperatura - puchłam po całości. Nogi tylko w japonki byłam w stanie zmieścić a spałam z trzema jaskami pod stopami... także dziękuję

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też straszą deszczem mocnym, no zobaczymy co będzie :) z tym śniegiem to racja :) ja już zaplanowałam kupno traperów na zimę :) no to puchnięcie nóg mnie przeraża dlatego cieszmy się, że upały nas ominą :)

reklama
Mnie tylko odrzucilo od pomidorów, strasznie modliło mnie na ich widok do tego stopnia ze nawet z krzaków urwać niemoglam, teraz mi trochę przeszło Ale surowego pomidora nierusze a przed ciążą świata sobie bez nich niewyobrażalna.
A was dziewczyny odrzucilo od jakiś produktów?

Mnie na początku odrzuciło najbardziej od wędlin i jajek, nie byłam w stanie stać obok i wąchać zapachu, bo mnie mdliło :p teraz jem wszystko, nareszcieee :D

reklama
Do nas jeszcze deszcz nie doszedł Ale straszą ze do końca tygodnia ma lać i być coraz zimniej.
Ostrzeżenie II stopnia ma śląskie i małopolskie póki co. I oby na ostrzeżeniu się skończyło.
Ja też czułam, że coś jest na rzeczy :) żółty ser też u mnie królował i pomidory :) takie kanapki smakowały mi jak najlepsze danie z restauracji :D a płaczliwość, łooo matko haha :D do tej pory płacze jak widzę, że ktoś np, coś dla kogoś zrobił[emoji14]widzę, że podobnie z tym miałyśmy odnośnie tego, żeby się nie nastawiać i się nie rozczarować :)

Mnie tylko odrzucilo od pomidorów, strasznie modliło mnie na ich widok do tego stopnia ze nawet z krzaków urwać niemoglam, teraz mi trochę przeszło Ale surowego pomidora nierusze a przed ciążą świata sobie bez nich niewyobrażalna.
A was dziewczyny odrzucilo od jakiś produktów?
Ja dzisiaj płakałam jak widziałam jak Krzyś żegna się z moimi rodzicami. Rączki na szyje babci, łzy w oczkach... I tekst "Babciu czemu musisz iść do pracy. Zabierz mnie ze sobą będę ci pomagał". I dziękuję - Ania ryczy...

A odrzuca mnie mięso...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry