reklama
tez jem czekolade, nie chce widziec co on odwali za chwileNo też tak sobie pomyślałam właśnie. Już po naszych postach widać, że są maluchy co się wiercą i kręca i strzelają po żebrach. A są też leniuszki. No nic, zjadłam czekoladke. Zobaczę czy to coś pomoże. Może nie osiwieję do wieczora![]()
moj tak po 17-tej zaczyna prawdziwa jazde, co sie dzieje wtedyMoja ma swoje pory kopania i zawsze wiem ktora godzina haha
Slodkie na nia nie dziala jedynie owoce albo soki smieje sie, ze mala dietetyczka rosnie
![]()
aneta_ck
Fanka BB :)
Podobno z liczeniem ruchów jest tak ze robi sie to w czasie aktywnosci dziecka. Jak no wieczorem ma swoja porę i sie rusza to trzeba liczyc. Doliczamy do 10 i potem można sprzestac. Tak samo np rano. W necie tak pisza a ja osobiscie nie liczę i nigdy nie mialam takiego zalecenia. Zreszta co tydz mam ktg wiec jakby cos bylo nie tak to wyjdzie na tym chyba?

no i po co sie zadreczasz tym? kiedy masz wizyte by z ginem o tym na spokojnie pogadac?Ja wam powiem,że mam jakieś schizy znowu. Widzę zmiany od 7 miesiąca i sama nie wiem czy to hormony tak mnie wykańczaja czy naprawdę mam powody do stresu. Znowu mam myśli jak w 1 trymestrze a jeszcze w dodatku jak czytam ze z moja choroba tylko max 60% ciazy kończy się urodzeniem zdrowego żywego dziecka i ze nawet w 3 trymestrze można stracić ciążę... eh.. wykończe sie psychicznie
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
anio0
Ach.. ja o słodkościach mogę zapomnieć, więc nie rozruszam Małej w tej sposób niestety... ani siebie
bo za czekoladę to bym się mogła dać pokroić. Zawsze mówiłam, że największą tragedią dla mnie by było uczulenie na czekoladę i inne słodkości... a teraz ta cukrzyca, grrr.
no wlasnie ciekawe kiedy mi zaleci ktg ginkaPodobno z liczeniem ruchów jest tak ze robi sie to w czasie aktywnosci dziecka. Jak no wieczorem ma swoja porę i sie rusza to trzeba liczyc. Doliczamy do 10 i potem można sprzestac. Tak samo np rano. W necie tak pisza a ja osobiscie nie liczę i nigdy nie mialam takiego zalecenia. Zreszta co tydz mam ktg wiec jakby cos bylo nie tak to wyjdzie na tym chyba?
![]()
mi tlumaczyla, ze na kazda godzine doby, ale jak jest akurat aktywnosc, a ja sie pytam a co jesli z 7-8 godzin go nie czuje? no to mam jechac na ip sprawdzic i wiesz jaka przerazona wyszlam z gabinetu?Ale na każdą godzinę doby? Czy na godzinę od pierwszego kopa? Bo ja to tak średnio mam 2x dziennie takie aktywności małej, no może bym i 10 naliczyla ale czasami to sama nie wiem czy to kop czy mi bulgocze w jelitach np...
anio0
Ooo... obudziła się jedna. Jak na zawołanie!
znowu mi brzuch lata, ale już pod biustem, więc chyba się przekręciła główką w dół już. Czytałam, że na tym etapie to powinno się już wydarzyć. I to by wyjaśniało dlaczego wczoraj miałam przez pół dnia wrażenie, że mi pęcherz wypadnie - pewnie się w niego wpycha.
reklama
Czarownica3006
No naczytalam sie wczoraj i siedzi mi w głowie. Wczoraj byłam u mojej hematolog, ginekologa mam w śr za tydzień a w pt mam usg 30tc. Wszystko jest w porządku, w środę był puls 130, wczoraj wyniki krwi tez okej... z euforii, ze jest wszystko super teraz wpadłam w dola,że czyha tyle zagrożeń, że aż niemozliwe,że będzie dobrze... wiem... to choreno i po co sie zadreczasz tym? kiedy masz wizyte by z ginem o tym na spokojnie pogadac?