Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My jakos zdecydować sie nie mozemy, moj szalenie pomocny maz mowi, ze zadne imie mu nie pasuje. Ale robimy postepy zostalo nam 5 imion: Joanna, Ilonka, Magda, Kamila, Patrycja...
Akurat kolezanka z grupy mojego syna ma na imie Sandra. Mala modnisia![]()
My już zaplanowaliśmy Sandrę. Wg statystyk to jedno z bardzo rzadkich imion w Polsce, u nas na osiedlu to same filipy, zuzie, leny i wiktorie masakraA że syn nazywa sie FIlip i jak go wołam to wszystkie chłopaki się odwracają postanowiłam drugi raz nie popełnić tego błędu hehehe
Ja tez bym chyba sklaniala sie ku Asi albo Kamilii.hehe mój mąż jak myśleliśmy przez miesiąc że będzie dziewczynka też nie był pomocny, a jak już coś wymyślił to imię dla chłopakawszystkie te dziewczęce fajne mi się podoba Joanna (Aśka, Asiula) i Kamila Kamisia, Kama) najbardziej
Sandra dziś jest oryginalnym pięknym imieniem dla maluchaa Filip to super imię
i choć fajne chłopaki je noszą to jednak z reguły łobuzy - wiem co mówię mam brata o tym imieniu
Dziewczyny a na co zwracacie uwagę przy wyborze imienia ? Ma wyłącznie dobrze brzmieć i się fajnie kojarzyć czy np. czytacie też znaczenie i wierzycie, że za imieniem idą cechy charakteru ?
Robię dokładnie tak samo. I żeby imię ładowało do nazwiska, a inicjały nie wyglądały głupio. Zdecydowaliśmy się na Martę.Jak mi sie jakies imię podobało, to czytałam rownież jestem znaczenie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hehe mój mąż jak myśleliśmy przez miesiąc że będzie dziewczynka też nie był pomocny, a jak już coś wymyślił to imię dla chłopakawszystkie te dziewczęce fajne mi się podoba Joanna (Aśka, Asiula) i Kamila Kamisia, Kama) najbardziej
i choć fajne chłopaki je noszą to jednak z reguły łobuzy - wiem co mówię mam brata o tym imieniu
Dziewczyny a na co zwracacie uwagę przy wyborze imienia ? Ma wyłącznie dobrze brzmieć i się fajnie kojarzyć czy np. czytacie też znaczenie i wierzycie, że za imieniem idą cechy charakteru ?
Aa to się zgadza, nasz Filip to taki mały pyskacz i mądralahehe mój mąż jak myśleliśmy przez miesiąc że będzie dziewczynka też nie był pomocny, a jak już coś wymyślił to imię dla chłopakawszystkie te dziewczęce fajne mi się podoba Joanna (Aśka, Asiula) i Kamila Kamisia, Kama) najbardziej
Filipa nie pamietam jak wybrałam, ale teraz troszke inspirowałam się Pismem Świętym. Na początku pokierowało mnie na Sarę (kobieta, która wymodliła u Pana Boga dzieciątko w wieku stu kilku lat) , a później czytałam o Sandrze, że imie te pochodzi od imienia Sara i ma to samo znaczenie. A mam na drugie imie sandra i zawsze mi się podobało, grubasowi z resztą teżNie jestem jakąś zagorzałą chrześcijanką ale kocham Pana Boga pomyślałam, że tak mu podziękuję za dziecinkę
Wiele pięknych imion w PŚ jest
![]()