Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na szczescie ja srednio co miesiąc półtora byłam u polskiej pediatry i zawsze prosiłam o wpis w red book o wizycie a HV naklamalam, ze to od GP i ze córka jest pod stała kontrola lekarza w surgery i sie odczepiły. Maja zadzwonic u lutym jak sie córka rozwija
na szczescie mloda śmiga juz jak ta lala, wiec nie grozi mi juz widmo i watpliwa przyjemnosc przyjmowania tych pan w domu kiedy chcą i jak chcą.

) stwierdziła, ze jesli dziecko ma infekcje to mam sie udać tam skad wyniki badan mam i niech oni mi przepiszą antybiotyk....
jak jej powiedziałam, ze to tylko laboratorium i uprawnień nie maja to pojąć tego nie umiała. Szkoda gadać i pisac i tylko sie niepotrzebnie wkur...... a jak córa miała katar i kaszel to oczywiscie na emergency appoitment nie mogłam sie dostac i pigula nas przyjęła. Uwazaj!!!! Jej zalecenie aby dziecko własne gile połykało, bo i tak je wyszcza i wysra..... a jak jej powiedziałam, ze gruszka odciągamy to zapytała co to a potem oburzona ze dziecko torturuje. Tyle w temacie.... nas tez sporo kosztowały i kosztują wizyty prywatne ale wole płacić niż aby w GP mieli mi dziecko wykończyć i wyslac na tamten swiat. Nie wierze tym konowałom tu za grosz. Chodzę tylko po recepty na leki a i tak mnie tym w nerwice wprowadzają. Jak mam tam isc to mnie normalnie trzepie na sama mysl!!!!