reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja właśnie siedzę w kolekcje do gin. I spotkałam znajomą, która stara się dwa lata o dziecko. Pytam jak tam, a Ona: no, chyba się udało, wszystko na to wskazuje :)
Matko, jestem w szoku. Dodało mi to trochę wiary, choć u niej pomogła głównie dieta, leków nie brała.

reklama
Lux straszne jak ludzie odsuwają się się z takiego powodu.Głupota jakaś.Przynajmniej wiesz kto jest wart Twojej przyjaźni.
Aleksandra gratki z powodu bety.
mania,spark,queen szkoda ze musicie doświadczać tak długich starań.Ja przy pierwszym razie staralam sie prawie 1,5roku i psycha mi siadala.Teraz tez mam rozne dni.Mam nadzieje ze w koncu uda się każdej z nas.

Alexandra super przyrasta beta,cieszymy się z tobą,mania wiem jak to jest 10lat razem ,2lata po ślubie i starania na marne,uda się musi jak nie ten to kolejny cykl,mamy tu siebie nie dziewczyny?proszę o dopisanie do tabelki i chyba jestem tu najstarsza 41lat,;)

Ja już po wizycie, w tym miesiącu nie muszę testować, owulacji brak. Czego się mogłam spodziewać... także ja lipcowka nie będę...:(
Lekarz zrobił mi wymaz bakteriologiczny i po @ mam zadzwonić to da mi skierowanie na hsg które mo zrobi

reklama
Do góry