reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam się po paru dniach nieobecności [emoji4]

Od czasu do czasu Was poczytywałam, ale i tak pewnie nie dam rady nadrobic[emoji26]

@sancia880 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, bo nie miałam okazji. [emoji9]

Super, że Maciuś jest taki silny i że Madzia już niedługo będzie mogła przytulić synka[emoji7]

Dziewczyny, które były w szpitalach - mam nadzieję, że wszystko dobrze i już wszystkie w domach.

Ja ostatnio mam gorsze dni w samopoczuciu. Dziś w pracy tak mi się słabo zrobiło, że musiałam posiedzieć na tarasie. Poza tym chyba młody ma mało miejsca, bo brzuch mi drętwieje w górnej części tuż nad cyckami. Nie wiem co to jest.

Dziewczyny nie pokazujcie mi tych pięknych kocykow, bo mam już 4-5, a pewnie jeszcze jakieś kupię, bo tyle mi się podoba. [emoji4] za to możecie polecić jakieś ręczniki, okrycia kąpielowe, bo mam jedno z pepco, a reszta wydaje mi się takie sztywne i nieprzyjemne w dotyku, a nie chciałabym żeby kosztował też majątek.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam drogie Panie:)
Mi problemy ze spaniem przeszły... tylko rytm zycia jakis taki zaburzony, zasypiam ok. 1:30-2:00 w nocy i spie do 11:00... próbowalam kilka razy wstac wczesniej i wczesniej usnac ale to nic nie daje, jak jestem tak skrajnie zmeczona to szybciej usne, ale wstaje i tak kolo 11:00[emoji1] dobrze, ze poki co obowiązki zerowe;)

Co do dolegliwosci ciązowych to mam takie dziwne odczucie, jakby mnie ktoś solidnie skopał! Nie moge siedziec, lezec na boku, chodzić... wyjde na 1-2 godzinki z domu i nie moge sie potem ruszyć... cała miednica jakby mnie ktoś kijem pobił....
to normalne??[emoji848][emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png

Co do dolegliwosci ciązowych to mam takie dziwne odczucie, jakby mnie ktoś solidnie skopał! Nie moge siedziec, lezec na boku, chodzić... wyjde na 1-2 godzinki z domu i nie moge sie potem ruszyć... cała miednica jakby mnie ktoś kijem pobił....
to normalne??
emoji848.png
emoji848.png
To mnie tak kregoslup boli , tragedia :sad:

Witam drogie Panie:)
Mi problemy ze spaniem przeszły... tylko rytm zycia jakis taki zaburzony, zasypiam ok. 1:30-2:00 w nocy i spie do 11:00... próbowalam kilka razy wstac wczesniej i wczesniej usnac ale to nic nie daje, jak jestem tak skrajnie zmeczona to szybciej usne, ale wstaje i tak kolo 11:00[emoji1] dobrze, ze poki co obowiązki zerowe;)

to normalne??[emoji848][emoji848]

a8doqqmz725nh9h0.png
Mam to samo, a jak sie poloze na chwilke to wstaje jak 90latka. Dodatkowo Jasiek tak daje czadu, ze bola mnie wszystkie wnetrznosci i jem na raty bo tak mam scisniety zoladek :/ Boje sie jak to bedzie dalej bo serio, staram sie nie marudzic, ale jakos mega ciezko mi ostatnio.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dziewczyny ja też się nie mogę doczekać kiedy wreszcie zobacze tego mojego bąbelka.

Lux nie martw się ja też myślę, że synek będzie kopią tatusia. A mysle tak dlatego że mój maz jest kopia swojego, takie dwa czarnuchy :) ale strasznie jestem ciekawa jego wyglądu.

Moj tata ostatnio byl najlepszy, mówi jak Franio bedzie ładny to wiadomo że podobny do naszej rodziny a jak nieladny to do rodziny meza :)

reklama
Nonkatoja mnie też się nie podoba ten reczniczek z pepco. Taki jakis szorstki, zupełnie jak nie dla bobaska. Koleżanka Kupilam w textil markecie taki milusi i musze sie tam wybrac

Do góry