reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

To jutro okrągły dzień :)

Dzięki :)

Ja kupuję tu pościel:
Link do: Hurtownia Pościeli online StanPol Ręczniki Producent Sklep Kraków
To zaprzyjaźniona hurtownia, nigdy się nie zawiodłam. Tylko nie jestem pewna, czy znajdziesz to czego potrzebujesz, poszukaj :)

Ile kosztuje...?

Ojej, biedna jesteś :( Buty wkłądasz? :( współczuję ...

Zdrowe podejście :)
Buty , tylko jedne trampki ktore mam roz wieksze jak reszta swoich butow o ktorej moge narazie pomarzyc :( czekam jeszcze troszke i wskakuje w EMU

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sama szukam, bo te niedrogie to się strasznie mechacą i są w zasadzie jednorazowe:/
No dokładnie.

Ponawiam prośbę
PRZESCIERADŁO Z JERSEY gdzie kupię jakieś dobre?

cb7wugpju04jz4q8.png

dzis piatek :D nie kazdy wozek ma mozliwosc montazu tego fotelika, maxi-cosi prawie kazdy a cybex nadal mniej firm dopasowuje :( a Ty jaki wozek kupilas? czailas sie na camarelo no nie? na nim mozna cybex montowac

Hahahaha piątek! Zupełnie mi sie juz dni mieszają przez to zwolnienie [emoji23] juz nie wiem gdzie żyje [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jejuuu ja od wczoraj zdycham na bóle brzucha .stawia mi się i bardzo boli. Ale za cholere nie mogę się zdecydować żeby pojechać na IP. Dłonie spuchniete i bardzo bolące... no koszmarny stan mnie dopadl

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejuuu ja od wczoraj zdycham na bóle brzucha .stawia mi się i bardzo boli. Ale za cholere nie mogę się zdecydować żeby pojechać na IP. Dłonie spuchniete i bardzo bolące... no koszmarny stan mnie dopadl

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję i łącze sie z Toba w bólu. U mnie jeszcze jest to ze mala jest cholernie nisko i mam okropny nacisk na dol. Jak sie nie podsunie do gory to i mnie czeka ip a sie bronie nogami i rekami przed tym bo mnie tam pewnie zostawią juz ;/

reklama
Do góry