reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hej Evelinia:) i widzę, że podobnie jak u mnie - to Twój drugi cykl starań:) Trzymamy kciuki a jakże!!! A czujesz się jakoś inaczej?
Dokładnie jedziemy na tym samym wózku :wink: inaczej się czułam bo teraz mam wrażenie, że wszystko po staremu tylko jakoś nerwowa jestem od ovu :eek: i to akurat podejrzane, bo normalnie te objawy wyskakują około 8d przed @ :frown: myślałam że mojego M to pozagryzam :growl: i biust taki pełniejszy mam ale z tym to różnie bywa :dry: nie chcę się nakręcać wolę o tym nie myśleć bo sobie uroję objawy :-D a u Ciebie co tam czujesz się jak na ciążę?

O MATKO, nadrobiłam Was :szok:
Witam nową staraczkę ;)
Przykro mi, że przyszły do Was @, ale w końcu się uda ;)
Ja jutro do dietetyczki umówiona, nie jestem otyła, ale przy pcos i io powinnam być na diecie ;p
Poza tym spotkałam ostatnio znajomą która ponad 2 lata starała się o dziecko, ta dietetyczka ułożyła jej dietę, była na niej 4 miesiące i teraz jest w 5tyg ciąży ;)

O MATKO, nadrobiłam Was :szok:
Witam nową staraczkę ;)
Przykro mi, że przyszły do Was @, ale w końcu się uda ;)
Ja jutro do dietetyczki umówiona, nie jestem otyła, ale przy pcos i io powinnam być na diecie ;p
Poza tym spotkałam ostatnio znajomą która ponad 2 lata starała się o dziecko, ta dietetyczka ułożyła jej dietę, była na niej 4 miesiące i teraz jest w 5tyg ciąży ;)
A więc warto próbować i w tę mańkę ;)
Też słyszałam, że odpowiednia dieta ma wpływ na poczęcie :happy: zresztą na pewno nie zaszkodzi ;-) ;)

Witam sie z rana [emoji6] poprosze o zmiane w tabelce. Nastepna @ ok. 16.11. Po inofemie mi sie skrocilo do 28 dc. Moze to i lepiej [emoji6] ale teraz ciezko przewidziec date nastepnej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji3] u mnie chyba i w tym cyklu nici.. nadal robię wieczorem testy owu i pokazują tylko 1 kreskę.. tylko w 11dc była druga ale słabsza.. porobię jeszcze z dwa-trzy dni i chyba sobie odpuszczę.. jedyne co mnie zastanawia to dziś temperatura 36, 78.. zaczynam zawsze od 36,40..
a w ogóle moj M wczoraj stwierdził, ze on nie chce chyba drugiego dziecka i ze ja go zmuszam i przy stosunku postanowił, ze on juz nie działa.. normalnie aż sie poryczałam bo jeszcze dwa dni wcześniej mu to nie przeszkadzało ehh..

reklama
Hej [emoji3] u mnie chyba i w tym cyklu nici.. nadal robię wieczorem testy owu i pokazują tylko 1 kreskę.. tylko w 11dc była druga ale słabsza.. porobię jeszcze z dwa-trzy dni i chyba sobie odpuszczę.. jedyne co mnie zastanawia to dziś temperatura 36, 78.. zaczynam zawsze od 36,40..
a w ogóle moj M wczoraj stwierdził, ze on nie chce chyba drugiego dziecka i ze ja go zmuszam i przy stosunku postanowił, ze on juz nie działa.. normalnie aż sie poryczałam bo jeszcze dwa dni wcześniej mu to nie przeszkadzało ehh..
Basia trzymaj się kochana ... eh ciężko z tymi chlopami. My musimy się pilnować, łazić po lekarzach i rezygnować z codziennego życia aby fasolce było dobrze a oni jeszcze dokładają swoje pięć groszy. Na Marsa a sio...
Staraj się Basiu być poważna i nie daj mu się. Niech się w końcu określi czy chce czy nie ... to nie decyzja mieć ciastko czy zjeść ciastko ... dlatego musi być z Toba szczery. Takie manipulowanie jest mega niedojrzałe.... Głowa do góry. Jesteś silna kobieta [emoji6]
A co do testów owu to jakie masz? Który to dc? Może one są jakieś trefne.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry