reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Grama cudenko. Ja początkowo interesowalam się wzorem czarno białym życzeniem Ale jak zobaczylam cala taka posciel to myślałam że dostane oczoplasu aż oczy bolaly. Frania bym nie znalazla :)

A co do ubranek świątecznych to właśnie szukam uzywanych
to wejdz na olx. spiochy swiateczne sa od 5 zl.
na zdjeci moze faktycznie oczoplons ale na zywo lepiej. mam czarny wozek i torbe bialo czarna z czerwonym srodkiem i moim zdaniem bedzie pieknie to sie komponowac. fotelik tez czarny. podibno te kolory najlepiej niemowle widzi.
a na lato do spacerowki wybiore juz lzejsze kolorki.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Fajnie macie, ze mozecow smialo kupowac swiateczne ciuszki, ja nie wiem czy mala juz bedzie na swiecie na swieta czy dopiero po :)
spokojnie. jak cos to moze dostaniesz na prezent? ja jakos spodziewam sie wielu prezentow, zwlaszcza na swieta i bede delikatnie dawac znac ze raczej nie ciuszki:)

Twój wzór jest piekny
spoko, nawet gdyby ci sie nie podobal to dla mnie i tak to mi ma sie podobac:)))
jestem bardzo dumna ze moja mama tak sie wziela za szycie dla wnuczki. u nas taka troche tradycja bo dla mnie babcia szyla. Oj to byla dopiero zlota kobieta! w trudnch czasach PRL szyla wnuczkom sukienki z zurnali (mialam kilka starszych siostr ciotecznych) a dla mnie z kilku metrow tasmy ozdobnej (taki material 10 cm szeroki obrebiony haftem) potrafila wyczarowac wielka falbaniasta spodnice! uwielbialam siedziec z babcia i scibolic ubranka dla lalek ze scinkow i licze ze moja Zosia tak za 3 lata bedzie z moja mam scibolila!:)

ps. 4 rano oczywiscie jest:) slodkich snow dla tych co spia cala noc!

spoko, nawet gdyby ci sie nie podobal to dla mnie i tak to mi ma sie podobac:)))
jestem bardzo dumna ze moja mama tak sie wziela za szycie dla wnuczki. u nas taka troche tradycja bo dla mnie babcia szyla. Oj to byla dopiero zlota kobieta! w trudnch czasach PRL szyla wnuczkom sukienki z zurnali (mialam kilka starszych siostr ciotecznych) a dla mnie z kilku metrow tasmy ozdobnej (taki material 10 cm szeroki obrebiony haftem) potrafila wyczarowac wielka falbaniasta spodnice! uwielbialam siedziec z babcia i scibolic ubranka dla lalek ze scinkow i licze ze moja Zosia tak za 3 lata bedzie z moja mam scibolila!:)

ps. 4 rano oczywiscie jest:) slodkich snow dla tych co spia cala noc!

Zazdrościć talentu w rodzinie! U mnie też takowy był ale spalił się razem z wiekiem ciocio-babć :)
U mnie za to już bliżej 6.00.
A siedzimy sobie z Helen przytomnie :/ już od okolic 4 :)

A tu coś o materacu. Ostatnio była mowa.
1476682781775.jpg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476682781775.jpg
    1476682781775.jpg
    80,7 KB · Wyświetleń: 295
reklama
Do góry