reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
I po wizycie i wiem tyle co przed tem. Cytologii znowu nie pobral bo krew się lała. W ogóle tak mnie zdenerwował że obiecuję wypróbować innego. Na temat konfliktu wie tyle co ja. Dal mi skierowanie do szpitala na patologie ciąży gdzie mam się udać jak odbiorę wynik :(
Wspolczuje ...

Ja za to jem jak szalona i ciągle jestem głodna .. Dobrze, że pracuje , przynajmniej mam ograniczony dostęp do jedzenia[emoji23]

Ja mam fazę na ogórek zielony, nabiał i owoce. Na mięso drobiowe odruch wymiotny bleh. Na sam widok. Śmierdzi mi ulubiony proszek do prania itd
Jest coś zwierzęcego w ciąży, taka ostrość zmysłów.

Kum my powiemy w domu w ten weekend jeżeli jutro będzie ok na wizycie. Taki prezent mamie chcemy zrobić na urodziny :)

Michalina ja tak samo z moimi rodzicami - dopiero jak bedzie dobrze na usg to im powiemy i chcemy to zrobic w formie niespodzianki :) tylko nikt akurat nie ma urodzin, a my ot tak z zapakowanym prezentem wyskoczymy :p
Najgorsze ze już nie mogę się doczekać, a wizytę mam dopiero 29 października :( troche poźno jak na pierwszą wizytę ale nie było wcześniejszych terminów, będzie to już 8 tydzień, więc tylko pociaszające jest, że już na pewno serce będzie słychać :D

Majka współczuję. I co teraz planujesz zrobić? Pójdziesz najpierw do innego czy czekasz na wyniki?

Anulka czekamy z niecierpliwością!!!

Ja się dziś czuje fatalnie ledwo wysiedzialam w pracy. Głowa mnie tak boli, że aż czuje jak mnie odcina momentami. Kiedyś tak na okres mnie pobolewala więc trochę mnie to martwi.

Majka współczuję. I co teraz planujesz zrobić? Pójdziesz najpierw do innego czy czekasz na wyniki?

Anulka czekamy z niecierpliwością!!!

Ja się dziś czuje fatalnie ledwo wysiedzialam w pracy. Głowa mnie tak boli, że aż czuje jak mnie odcina momentami. Kiedyś tak na okres mnie pobolewala więc trochę mnie to martwi.
Wiesz co, no na wynik i tak muszę faktycznie poczekać no bo nikt bez niego mi nic nie powie tylko myślałam że mi powie jaka jest procedura, co dalej w razie w a on mi daje skierowanie do szpitala na patologie ciąży i mówi że nie wie co tam ze mną zrobią czy będą chcieli zatrzymać czy tylko zbadają... Ale na pewno kolejną wizytę którą muszę odbyć za miesiąc z tego co wiem (z kolejnymi wynikami) odbędę u innego lekarza. ogólnie jestem podłamana sytuacją, chyba przejadę się jutro do cioci i babci.

reklama
Hej!
Postanowiłam do Was dołączyć, myślałam, że będę jedną z pierwszych a tu już prawie 200 stron. o_O Chyba tego nie nadrobię. :) Jestem Klaudia, jestem mamą 3,5 letniego Kubusia i jestem w 3-4 tc. Właśnie czekam na wyniki bety, trzy testy pozytywne. ;) Co najśmieszniejsze, te głupawe kalkulatory ciąży wskazały mi 18.06. jako dzień porodu... czyli dzień urodzin mojego pierwszego dziecka. :cool2::cool2:
Można się tu wkupić? :D

Do góry