mozliwe, moj tez tak czkaSłuchajcie czy to możliwe, że maluch ma dwa razy dziennie czkawkę? Mój czka i czka.![]()
reklama
Tuiles
Fanka BB :)
Moj doktorek mowi ze 36tc to wciaz wczesnuak . I nie ma dojrzalisci wewnetrznej. Chociaz moze miec juz wage odpowiednia
Dla niego ciaza donoszona to 38tc.
2tyg od terminu porodu w Ta lub po.
Mi też tak powiedział lekarz. Dwa tyg w jedną albo w drugą stronę o dzidzia urodzona o terminie.
Jadwiga orłowska
właśnie nie mam nikogo dlatego wstaje żeby szybko ugotować, wrzucić pranie i ogarnąć kuchnie. Na wiele więcej sobie nie pozwalam. Maź nie wiele pomoże bo dużo pracuje, dlatego ścigam dzieci. Już się niecierpliwią, ale tyle już wytrzymamy. Jak mam gorsze dni to idą w ruch mrożonki i pizza.A Ty Jadwida nie wstajesz Nic?tylko wc
Masz kogos do pomocy do dzieci obiady pranie? Max ma pierwsze zmuany?
creativo
Moja dzisiaj w nocy miala czkawke hihi
do mnie dotarlo, ze ja chyba dopiero teraz czuje kiedy ma czkawke bo widocznie wczesniej byla za malutka
z dnia na dzien coraz bardziej nie moge sie jej doczekac ja chyba zwariuje na jej punkcie jak sie urodzi

anio0
Moja też kilka razy dziennie podskakuje. Aż lekarza pytaliśmy ostatnio czy to normalne, ale ponoć to oznaka zdrowego maluchaSłuchajcie czy to możliwe, że maluch ma dwa razy dziennie czkawkę? Mój czka i czka.![]()
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
O wow, gratuluje córeczki!! Jejku świetnie, że mała zdrowaWitam sie [emoji8] kochane my sie juz rozpakowalismy [emoji87][emoji85] wczoraj o 21.15 Polly przyszła na swiat. Moja infekcja ktora mialam wywolala skurcze i dla malej bylo lepiej sie urodzic jak być w brzuszku przez ta infekcje. Malutka cala zdrowa i silna! 2340g i 47cm dluga [emoji41][emoji16] urodzilam silami naturyi muszę przyznać ze bylo spoko
ale to opowiem gdzie indziej... w ogole to juz chyba powinnam w innym wątku byc.. bo już ze mnie żadna Grudniowa mama... Buziaki cioteczki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Koniecznie opisz poród w wątku porodowym
Aż sie popłakałam..
Dawaj zdjęcie malutkiej jak tylko dasz rade
Który to był tydzień ciąży ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A która to ta nasza grupa ? Byłam w jakiejś i nie wiem co się stało że nie mogę jej znaleźć.. ja w ogóle z obsługą fb to masakra :/Dziekujemy cioteczki [emoji8] zaraz lece na grupe na fb i zobaczycie Pollinke moja [emoji173]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
moja ginka mi wrozy, ze ja do terminiu nie dotrwamMi też tak powiedział lekarz. Dwa tyg w jedną albo w drugą stronę o dzidzia urodzona o terminie.
anio0
Na fb masz po lewej stronie opcję "Grupy" - zaraz pod "Aplikacjami" i "Ulubionymi"A która to ta nasza grupa ? Byłam w jakiejś i nie wiem co się stało że nie mogę jej znaleźć.. ja w ogóle z obsługą fb to masakra :/
reklama