reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A Ty Jadwida nie wstajesz Nic?tylko wc
Masz kogos do pomocy do dzieci obiady pranie? Max ma pierwsze zmuany?
właśnie nie mam nikogo dlatego wstaje żeby szybko ugotować, wrzucić pranie i ogarnąć kuchnie. Na wiele więcej sobie nie pozwalam. Maź nie wiele pomoże bo dużo pracuje, dlatego ścigam dzieci. Już się niecierpliwią, ale tyle już wytrzymamy. Jak mam gorsze dni to idą w ruch mrożonki i pizza.

Moja dzisiaj w nocy miala czkawke hihi ;) do mnie dotarlo, ze ja chyba dopiero teraz czuje kiedy ma czkawke bo widocznie wczesniej byla za malutka ;) z dnia na dzien coraz bardziej nie moge sie jej doczekac ja chyba zwariuje na jej punkcie jak sie urodzi :D

thgfflw1k3inkyc3.png

Witam sie [emoji8] kochane my sie juz rozpakowalismy [emoji87][emoji85] wczoraj o 21.15 Polly przyszła na swiat. Moja infekcja ktora mialam wywolala skurcze i dla malej bylo lepiej sie urodzic jak być w brzuszku przez ta infekcje. Malutka cala zdrowa i silna! 2340g i 47cm dluga [emoji41][emoji16] urodzilam silami natury ;) i muszę przyznać ze bylo spoko :D ale to opowiem gdzie indziej... w ogole to juz chyba powinnam w innym wątku byc.. bo już ze mnie żadna Grudniowa mama... Buziaki cioteczki

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O wow, gratuluje córeczki!! Jejku świetnie, że mała zdrowa ;)
Koniecznie opisz poród w wątku porodowym ;)
Aż sie popłakałam..
Dawaj zdjęcie malutkiej jak tylko dasz rade :)
Który to był tydzień ciąży ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekujemy cioteczki [emoji8] zaraz lece na grupe na fb i zobaczycie Pollinke moja [emoji173]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A która to ta nasza grupa ? Byłam w jakiejś i nie wiem co się stało że nie mogę jej znaleźć.. ja w ogóle z obsługą fb to masakra :/

A która to ta nasza grupa ? Byłam w jakiejś i nie wiem co się stało że nie mogę jej znaleźć.. ja w ogóle z obsługą fb to masakra :/

Na fb masz po lewej stronie opcję "Grupy" - zaraz pod "Aplikacjami" i "Ulubionymi" :) Kliknij w to i powinna Ci wyskoczyć lista grup, do których należysz.

reklama
Do góry