reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Najgorzej, mojego przerasta robienie kanapek do pracy [emoji2] ja z owocami akurat zawsze na bakier, z owoców lubię tatara [emoji1] no biel tragiczna, ale testu nie wyrzucam, a może coś sie tam pojawi [emoji23]
1476907028-1d1mld.jpeg

Napisane na LT26i w aplikacji Forum BabyBoom
TATAR

Najgorzej, mojego przerasta robienie kanapek do pracy [emoji2] ja z owocami akurat zawsze na bakier, z owoców lubię tatara [emoji1] no biel tragiczna, ale testu nie wyrzucam, a może coś sie tam pojawi [emoji23]
1476907028-1d1mld.jpeg

Napisane na LT26i w aplikacji Forum BabyBoom
Tatar mniam :D
Ja nie wiem czy już na wszystkich widzę jakiś cień, ale tu też haah:D

reklama
no bujak, ubranka, komoda, wozek i wanienka sa, czesc kosmetykow dla mnie tez, malemu musze kupic kosmetyki i kocyki jeszcze, wczoraj dostalam skurcze przepowiadajace, oby juz teraz byl spokoj, bo stracha sie najadlam :(
Niech poczeka jeszcze trochę, masz termin w grudniu?
Trzymaj się i powodzenia, bezproblemowego porodu życzę.
Ja pamiętam że pod koniec już mi tak ciężko było ze nie mogłam się doczekać kiedy w końcu wyjdzie, a on przesiedzial jeszcze 6 dni po terminie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry