Ja już zaszłam po pół roku w ciążę bliźniacza i ją straciłam w grudniu i walczyłam potem walczyłam 7 miesięcyjestes mega silna ! jak szybko zaszlas w ciaze z druga corka?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już zaszłam po pół roku w ciążę bliźniacza i ją straciłam w grudniu i walczyłam potem walczyłam 7 miesięcyjestes mega silna ! jak szybko zaszlas w ciaze z druga corka?
Może zobaczymy przy połówkowychooo myslisz ze wielkosc ma znaczenie ?![]()
Ale nie powiększa się?? Ja w niedzielę idę na kontrol bo miałam malutkiego i ja miałam raz tylko na papierze brązowe plamienie i pojechałam na USG wystraszona a tam krwiakja mam krwiaka podkosmowkowego, jak mialam krawienie mocne dwa tyg temu to w szpitalu nie wiedzieli skad bo nic nie bylo widac na usg... a ja musiial z podpaska chodzic bo tak sie lalo. od tyg caly czas mam brazowe uplawy, wiecej , mniej. Trzy dni temu na usg lekarz faktycznie zauwazyk krwiaka...
Cześć miło że się odezwałaś, wpisałam Cię na listęDzień dobry wszystkimchciałam sie przywitać. Ciąża potwierdzona, mały człowiek ma 9mm i bijące serduszko
wstepnie termin na 23.05. Ja sie czuje fatalnie, ale to jest nieważne. Oby tylko maluch dobrze sie rozwijał, czego wam wszystkim również życzę
![]()
u mnie teżU mnie ciąża dzięki in vitro. Póki co idę do kliniki a potem będzie chodzić prywatnie .
W sumie nie wiem do kiedy jest się pod skrzydłami kliniki . We wtorek się dowiem pewnie wszystkiego .
Oby tylko było dobrze wszystko .
To czekanie to jest hardcore
nie, nie widzą; moim głównym prowadzącym jest doktorek, który do tej ciąży doprowadził ale on przyjmuje na drugim końcu miasta więc dodatkowo będę miała kartę ciąży w Luxmedzie i tam będę robić badania itpI nie widzą tego lekarze że prowadzisz u dwóch?
Czytałam też że niektóre kliniki prowadzą do 12 tygodnia ale nie wiem od czego to zalezy . Myślałam że jest to jakoś ujednoliconeu mnie teżw klinice tylko potwierdzają ciążę i koniec współpracy, przynajmniej w mojej
tym razem był zarodek z bijącym serduszkiem ale w poprzedniej ciąży na ostatniej wizycie był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, i już więcej nie poszłam do nich
![]()
mój się okazał majowy, ale może ten zrobi niespodziankę i będzie kwietniowyTakmamy juz bobasy z kwietnia 2024
![]()
z OM 9+6, z USG - 10wow a ktory masz tydz z USG?