reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

dzień dobry! W związku z cukrzyca ciążowa lekarz od razu zlecił mi zrobienie testu obciążenia glukoza, właśnie sobie siedzę. Nie cierpię tego, mam nadzieję że wyjdzie dobrze, bo nie mam ochoty znowu badać cukrów 3 razy dziennie.
Dobrej soboty życzę! ☺️
trzymam kciuki! Daj znać, jak wyniki.

reklama
dzień dobry! W związku z cukrzyca ciążowa lekarz od razu zlecił mi zrobienie testu obciążenia glukoza, właśnie sobie siedzę. Nie cierpię tego, mam nadzieję że wyjdzie dobrze, bo nie mam ochoty znowu badać cukrów 3 razy dziennie.
Dobrej soboty życzę! ☺️
Ojoojj trzymam kciuki nie lubię tego badania 🤢
Dzis na Kaszubach wieje zimno brr
Tak jak wczoraj miałam przypływ energii tak dziś leze praktycznie na kanapie 😜

Dobrej soboty życzę! ☺️
A musisz mieć wtedy jakąś konkretną dietę ?

Dzień dobry sobotnio :)

Ja dziś od rana na badaniach . Właśnie glukoza , morfologia , tokso itp . Dziś powinnam mieć wyniki. Lekarz z kliniki chciał żebym miała wyniki na wtorek

A musisz mieć wtedy jakąś konkretną dietę ?
Tak, dieta z niskim indeksem glikemicznym. W poprzedniej ciąży przy diecie miałam bardzo dobre cukry, tylko to kłucie się parę razy dziennie… No i co tu ukrywać, bardzo lubię słodkie, więc nie mam ochoty się z nim rozstawać. Chociaż na pewno by się przydało 😉

Ojoojj trzymam kciuki nie lubię tego badania 🤢
Dzis na Kaszubach wieje zimno brr
Tak jak wczoraj miałam przypływ energii tak dziś leze praktycznie na kanapie 😜
Na Warmii też dzisiaj wieje jak cholera, nie nawidze takiej pogody 🥴
I tak pójde do sklepu tzn pojedziemy bo tak mi się marzą krokiety z kapustą i grzybami, że hohoh 😅

Na Warmii też dzisiaj wieje jak cholera, nie nawidze takiej pogody 🥴
I tak pójde do sklepu tzn pojedziemy bo tak mi się marzą krokiety z kapustą i grzybami, że hohoh 😅
To ja dziś musiałam chałkę zjeść z masłem i dżemem i jeszcze jagodziankę . A nigdy takich śniadań nie jem . Ostani raz chałkę jadłam x lat temu . Tak samo jagodziankę a woda to tylko mi Muszynianka podchodzi a też wody pije dużo bardzo ale taka zwykła jakoś mi przestała podchodzić . Może organizm się domaga żeby uzupełnić jakieś makro i mikroelementy które są w tych produktach
cześć dziewczyny jak dziś samopoczucie? @aaleksa trzymam kciuki za wyniki.
Ja względnie . Spałam teraz ponad 2 godziny to milusio mi

reklama
To ja dziś musiałam chałkę zjeść z masłem i dżemem i jeszcze jagodziankę . A nigdy takich śniadań nie jem . Ostani raz chałkę jadłam x lat temu . Tak samo jagodziankę a woda to tylko mi Muszynianka podchodzi a też wody pije dużo bardzo ale taka zwykła jakoś mi przestała podchodzić . Może organizm się domaga żeby uzupełnić jakieś makro i mikroelementy które są w tych produktach

Ja względnie . Spałam teraz ponad 2 godziny to milusio mi
No widzisz ja cały czas Muszyniankę piłam a teraz mnie odrzuca 😁. Ale też niedawno skończyłam drzemkę.

Do góry