Luxuorius
Moderatorka
hehe, tez dobreOj tam, najwyżej lody będą, mniam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe, tez dobreOj tam, najwyżej lody będą, mniam![]()
o to chyba se dokupie kilka kolorowychJa mam głównie białe, kolorowe są na wyjście do rodziny by ładnie się prezentować![]()
A! Jeszcze jedna sprawa... doświadczone mamuśki kochane, ile pieluszek tetrowych macie? Jak Wam się sprawdziły z poprzednimi dzieciaczkami? Do czego ich używałyście?
A coś na szyjkę macie kupionego? Nie wiem czy te wszystkie kombinezony rzeczywiście będą odpowiednio chronić maluszka przy spacerach albo chociażby na wyjściu ze szpitala... jakieś szaliczki macie może?
Ok 20 szt. do odbijania ulewania na dno wanienki do wielorazowekA! Jeszcze jedna sprawa... doświadczone mamuśki kochane, ile pieluszek tetrowych macie? Jak Wam się sprawdziły z poprzednimi dzieciaczkami? Do czego ich używałyście?
Kolorowe to wyłącznie estetyka np do buzi żeby nie pomylić z jakąś inną. Muslinki kup kolorowea tetrowe lepsze biale czy kolorowe? ja poki co mam same biale, poradzcie, jakie mam dokupic
Coś tam mam.A coś na szyjkę macie kupionego? Nie wiem czy te wszystkie kombinezony rzeczywiście będą odpowiednio chronić maluszka przy spacerach albo chociażby na wyjściu ze szpitala... jakieś szaliczki macie może?