reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

teraz to nawet ja widzę krechę :D Izabela, moze to faktycznie zalezy od testu, dziewczyny pisały ze niektóre 25 są czulsze od 10... idz na bete i nie martw sie! Domyślam sie ze ciezko, ale trzeba, dla własnego dobra chociażby :) Trzymam mocno kciuki &&&&&&

Lux,ja mam nadzieje na rewelacje na swieta właśnie :D Chociaz moją matule moge przyprawic o zawał, dla niej nadal jestem małą córeczka. Jak przyjeżdzam do domu,potrafi do mnie o 23 dzwonic czemu mnie w domu jeszcze nie ma :D
ja w pierwsza stracona ciaze zaszlam 3 lata temu zaraz po Wigilii a tu teraz termin na Swieta, czyzby jakis znak? hmmm
a mamuske masz troskliwa no co :D

reklama
Dzień dobry wszystkim. powtórzyłam test. ten sam co wczoraj. niewiem co jest grane ale wczorajszy wyszedł dużo wyraźniejszy niż dzisiaj. chyba znów się nie uda. :sad: kreska powinna być dużo mocniejsza,a jest słabsza. :sad::sad:  Miłego dnia wszystkim życzę.

Jeśli @ nie przyjdzie jutro ani we wtorek rano to we wtorek jadę na betę. dwa dni temu miałam tak z testami o czułości 10. wieczorem kreska była bardziej wyraźna niż rano. nie wiem co jest grane. jak @ nie będzie jutro rano to kupię jeszcze jeden i zobaczę co wyjdzie.
ciekawe co sie tam dzieje w Twoim organizmie

ciekawe co sie tam dzieje w Twoim organizmie
Nie mam zielonego pojęcia. dlaczego testy robione popołudniu albo wieczorem są wyraźniejszy niż też z porannych siuskow. to jakaś masakra. Ale to samo miałam przedwczoraj test robiony popołudniu wyszedł z bardziej widoczna kreseczka niż ten z porannego moczu. i teraz to samo. normalnie psychiatryk mnie czeka.

Nie mam zielonego pojęcia. dlaczego testy robione popołudniu albo wieczorem są wyraźniejszy niż też z porannych siuskow. to jakaś masakra. Ale to samo miałam przedwczoraj test robiony popołudniu wyszedł z bardziej widoczna kreseczka niż ten z porannego moczu. i teraz to samo. normalnie psychiatryk mnie czeka.
a testy sa roznych firm no nie i rozna czulosc no nie?

reklama
Do góry