reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się z rana .... u niestety biel [emoji17]
27dc, @ powinna być jutro, wiec czekam ...
Sarat musi być dobrze ... powodzenia !

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Kochana tulam. Uda nam się w następnym cyklu [emoji9]
U mnie dziś już trochę lepiej. Nie rozmyslam. Cieszę się bo jeszcze dziś idę do pracy i później 3 dni wolnego.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana tulam. Uda nam się w następnym cyklu [emoji9]
U mnie dziś już trochę lepiej. Nie rozmyslam. Cieszę się bo jeszcze dziś idę do pracy i później 3 dni wolnego.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki kochana [emoji8] ja właśnie dziś do pracy po wolnym i jakoś tak energii brakuje... No nic trzeba zbierać siły na następny cykl ... musi nam się udać przed Gwazdka [emoji6]

No nieeeee:( a tak na Ciebie liczyłam :( buźka :***

hchy43r8x8s8gt0i.png

Emsi taka szkoda :(

Mnie zaczęły już boleć piersi więc jestem na dobrej drodze żeby dostać @ niby się tego spodziewałam ale wiecie jak jest, przykro. Kto dzisiaj testuje ?

Sarat czekamy na nowy test :))
Queen_b jak tam objawy ?:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji3]
Emsi, Siwa nie poddajemy się i walczymy dalej ! Ja juz kończę @ i do roboty [emoji6] sierpień misi być nasz!

Sarat, ja widzę dwie kreski na obydwu testach !! [emoji3]

reklama
Hej Dziewczyny :)

Tak jak pisze Basia, działamy. W końcu i ja pozegnalam zły nastrój.

Sarat trzymam mocno kciuki! Jak się coś pojawiło, a widać kreche jak nic to coś się dzieje, coś dobrego :)

Czekamy. :)

Do góry