reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Kupiłam te same na ciążę bo szkoda mi było skórzanych kozaków i botkow bo każdy mnie straszył, że mi nogi popuchna.. ale ani razu ich nie założyłam bo w domu okazały się strasznie niewygodne.. Ty swoje przetestowalas jakoś dłużej? Wygodne są dla Ciebie?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie mialam okazji, bo wczoraj kupilam, a dzis caly dzien w domku, ale mi sie wydaja mega wygodne jak zakladam, zobaczymy jak po dluzszym stosowaniu, na pewno dam Ci znac :)

Bardzo fajne buty! Wcale Ci się nie dziwię, miałam ten sam problem... do wczoraj chodziłam w baletkach, wymiennie z adidasami :/

Szukałam czegoś płaskiego na jesień i co byłoby łatwo włożyć, ale jestem niska, mam spore stopy i w takich płaskich wyglądam okropnie... nie mówiąc jeszcze o brzuchu do tej "figury" :)
Kupiłam w końcu na obcasie wczoraj ale niskim i mega wygodnym. Zobacz załącznik 781691 i nie takie drogie.

Mamy te same umiejętności :D

O nie... przeszło Ci już?

Każda stłuczka może być niebezpieczna... Dobrze że nic Ci nie jest!

GRAMMA wszystkiego najlepszego :)
I dzięki za cynk ;)
No w koncu bratnia duszyczka, co kocha kotki i zimowe buty na obcasie!!!! [emoji7]
Powiem Ci, ze ja na plaskie nawet nie potrafilam zwrocic uwagi, zawsze oko lecialo na obcas i tez myslalam o takich w stylu Twoich (sliczniutkie!!!:)), ale ostatecznie jakos sobie przetlumaczam, ze przeciez za rok tez jest zima hehe i wtedy sie wystroje. W ogole po porodzie mam zamiar zostac super sex bomba, bo jakos niezbyt atrakcyjnie sie czuje w ciazy [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Jezu ale mnie ten brzuch znowu boli :/ przypomnijcie sobie bóle miesiaczkowe. To mnie tak boli 3 razy bardziej.. chwilami napina mi sie brzuch ale przy tym stalym bólu czuje to tylko jako napięcia.. i boli mnie kregoslup.. :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu ale mnie ten brzuch znowu boli :/ przypomnijcie sobie bóle miesiaczkowe. To mnie tak boli 3 razy bardziej.. chwilami napina mi sie brzuch ale przy tym stalym bólu czuje to tylko jako napięcia.. i boli mnie kregoslup.. :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ja w dzien jakies takie dziwne bole dostalam, szly jakby z krzyza i bolalo jak na @, wzielam druga tabetke magnezu i przeszlo, ale sie wystraszylam...moze jedz na ip jak nie minie co?

Grama Wszystkiego Najlepszego :) ja wczoraj miałam, ale takich urodzin to jeszcze w życiu nie miałam..

Ja już po, opisałam na wizytowym.

Ojej to Cię dopadło na końcówkę. Współczuję i zdrówka życzę.
U nas chory system jest w przychodni pediatrycznej, bo rejestracje są tylko w danym dniu od 7 rano. Dodzwonić się nie idzie, a jak już się człowiekowi uda powiedzmy o 7.30, to się okazuje, że miejsc nie ma. Żeby mieć gwarancję, to trzeba tam iść o 7 rano osobiście. Fantastyczny pomysł, kiedy się ma chore dziecko na stanie i nikogo do pomocy...
.

No najgorzej, że na końcówkę właśnie, aż się bałam o małą bo się mniej ruszała niż zwykle.. No to u Was też nieciekawie w przychodni.. Ja aż się zagotowałam na takie zobojętnienie..

W ogole slyszalyscie o tej kobitce, co rodzila w osmym miesiacu na podlodze w szpitalu i nikt jej nie pomogl? Co za kur### w tych szpitalach pracuja to dramat!!!!

reklama
Noemi współczuję , bo nie dość, że synek to jeszcze Ciebie dopadło ... Ja na biegunkę i wymioty w ciąży brałam tylko dicoflor 60 i pilam elektrolity. Ewentualnie rumiankiem i miętą możesz się podarować . Życzę Wam żeby szybko przeszło :)&&&
I wszystkiego najlepszego :)

Tuiles no to miałaś ciśnienie , grunt że nic Wam się nie stało .

Grama wszystkiego najlepszego :) ;*

Do góry