bertha
Fanka BB :)
![]()
Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cudna krecha!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
Latarka chyba nie potrzebna co....po roku starań...[emoji3][emoji3][emoji3]w koncu ale jestesmy SZCZESLIWI
Ale o co chodzi, o wagę? Boisz się ze nie zajdziesz czy jak?Hej hej jestem tu nowa, nie wiem czy pisać tutaj czy założyć nowy temat....
Jestem mamą 7miesiecznego Szymcia, nie chcem zeby miedzy dziećmi była duża roznica wiekowa i myślimy z mężem o kolejnym maluchu, chcielibysmy sie starać od zaraz ale ja mam rozterki przed pierwsza ciaza wazylam 72kg przy 164cm w kolejnym czasie ciazy schudlam do 67 przez wymioty i ponownie przytylam przy porodzie do 88 moze nawet te 90kg. Zaraz 2tygodnie po porodzie wazylam 78kg. i teraz waga oscyluje koło 80 i nie moge schudnąć. czy jest sens starać sie o kolejnego malucha? prosze doradzcie coś ewentualnie wygoncie mnie na inny temat (jakis link) dzieki wielkie :*
Aaaaaaa, gratulacje! [emoji16] rosnijcie zdrowo, chyba łapiesz się na lipcówki, co? [emoji1]![]()
Tak chyba na lipcowki moj 1 syn z lipca 3 z lutego a mojej siory z lipca i listopada mija mam sie smiala kiedys ze jej wnuki.rodza sie tylko w miesiacach na l i chyba wykrakala...Ale o co chodzi, o wagę? Boisz się ze nie zajdziesz czy jak?
Aaaaaaa, gratulacje! [emoji16] rosnijcie zdrowo, chyba łapiesz się na lipcówki, co? [emoji1]
![]()
Ale zbieg okoliczności [emoji1] dobrze ze ci lipiec wykrakała a nie musiałas czekać do listopada [emoji6] nie dość ze lipcówka to jeszcze podwójna! [emoji1]Tak chyba na lipcowki moj 1 syn z lipca 3 z lutego a mojej siory z lipca i listopada mija mam sie smiala kiedys ze jej wnuki.rodza sie tylko w miesiacach na l i chyba wykrakala...
Ja Cię kręcę no krecha jak nic!!! Gratuluję![]()