reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Eh eh w moim odczuciu ewidentnie jest coś nie tak, bo dzisiejszy poranny test (czułość 10) znów nic nie pokazał :( zrobię betę jutro zrobie ale jestem chyba bardziej nastawiona na to, że to biochem był.
najgorsze, że wiem, że testowanie tak szybkie nie jest dobre i najlepiej poczekać do dnia okresu, ale wiem, że w kolejnym cyklu będę robić to samo i będę testować od 10dpo ☺️
Przy wczesnym testowaniu niestety jest możliwe wyłapanie biochemicznej, natomiast beta powie więcej w poniedziałek. Tak to już jest jak szybko testujemy (też to robię) ale raz beta 11 okazała się u mnie pozamaciczna a w drugim wypadku przy becie 18 w 12dpo poszło w dobra stronę.

Nie chcę cię pocieszać ze wszystko będzie dobrze bo to tylko wkurza. Po prostu przytulam cię mocno!
A masz zdjęcie testu z dzisiaj?

reklama
Przy wczesnym testowaniu niestety jest możliwe wyłapanie biochemicznej, natomiast beta powie więcej w poniedziałek. Tak to już jest jak szybko testujemy (też to robię) ale raz beta 11 okazała się u mnie pozamaciczna a w drugim wypadku przy becie 18 w 12dpo poszło w dobra stronę.

Nie chcę cię pocieszać ze wszystko będzie dobrze bo to tylko wkurza. Po prostu przytulam cię mocno!
A masz zdjęcie testu z dzisiaj?
Mam mam to jest z dzisiaj
IMG_6606.jpeg

A to z wieczora
IMG_6602.jpeg

@Bandytka_hej faktycznie nam tym porannym to ja nie bardzo widzę, może jakoś cień. Ale to inna firma niż Pink tak?
Beta jutro powinna dać odpowiedź.
Nie zazdroszczę ci tej dzisiejszej niepewności

Ehh wstrzymuje testowanie , sprawdzę za dwa dni bo tylko się denerwuję. Dzisiaj całą noc nie spałam bo rozbudzał mnie ból brzucha ... mam wrażenie ze dzisiejsza "kreska" jest jaśniejsza niż wczorajsze i juz na 90 % jestem pewna że to testowe krechy , ale jeszcze mam czas by zobaczyć prawidłowe więc nadziei na ten cykl nie tracę 💪
Trzymam kciuki! Silna babka z ciebie i super masz nastawienie! Faktycznie jeszcze jest czas.
Ale co się dzieje z tymi pinkami, chyba tu już oalstatnio był też przypadek że Pink pokazał a nic nie było...

Eh eh w moim odczuciu ewidentnie jest coś nie tak, bo dzisiejszy poranny test (czułość 10) znów nic nie pokazał :( zrobię betę jutro zrobie ale jestem chyba bardziej nastawiona na to, że to biochem był.
najgorsze, że wiem, że testowanie tak szybkie nie jest dobre i najlepiej poczekać do dnia okresu, ale wiem, że w kolejnym cyklu będę robić to samo i będę testować od 10dpo ☺️

Już to pisałam, ale po pierwszym transferze, rano miałam betę 33, a wieczorem zrobiłam test i nawet duszka nie było na nim, a był to test 10. W ogóle ja mam wrażenie, że mi się zawsze kijowo wybarwiają testy, więc już tylko w betę wierzę.

W ogóle dzień dobry w niedzielę 🙂
U mnie wczoraj wieczorem śluz zabarwiony trochę na brązowo, dziś rano też trochę i zaczęłam się martwić 😓 Naczytałam się, że to może być od progesteronu dopochwowego i tego się trzymam póki co, ale niepokój już zasiany 🥺
Dobrego dnia dla Was wszystkich ❤️

Nie pozostaje nic innego jak czekać do jutra 🫂 sikanie i rozbieranie kolejnych testów nie uspokoi cie... Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞🤞🤞 czekamy jutro na piękną betę 🩵

U mnie wczoraj wieczorem śluz zabarwiony trochę na brązowo, dziś rano też trochę i zaczęłam się martwić 😓 Naczytałam się, że to może być od progesteronu dopochwowego i tego się trzymam póki co, ale niepokój już zasiany 🥺
Odpoczywaj dużo 🩵 trzymam kciuki żeby wszystko szło w dobrym kierunku 🤞

Ajjj, dużo spokoju i oby to były progestorenowe historie ♥️

reklama
Sprobuj sie tym nie denerwowac, nie ma zywej krwi, wiec jest dobrze, poza tym w terminach @ to sie moze zdazyc… podkrec swoje obroty na minimum i staraj sie odpoczywac ♥️

@Bandytka_hej jak sa inne marki to te kreski moga wygladac inaczej.. ja dzisiaj widze cien, jutro beta wiele powie

Do góry