reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Też słyszałam o takich przypadkach ale u nas mój antybiotyk uniemożliwił działanie więc już chyba dociągniemy do kolejnego transferu, o ile faktycznie będzie w styczniu.
Liczę, że dowiemy się w najbliższy czwartek co i jak 😊

Cały czas trzymam kciuki i czekam na pozytywne wiadomości 🤞🤞

A pokażę Wam, jest totalny chujocien :/ chyba powinna kreska być wyraźniejsza
To test innej firmy chyba, a jak chcesz obserwowac jak ciemnieje to na jednej, to jedno, a drugie to sa jeszcze niskie wartosci, grubej krechy to sie mozesz za tydzien spodziewac o ile, bo niektore testy sie wybrawiaaj tak, ze szkoda gadac :D w kaDym razie nawet na tym widac kreske, jesli wczoraj byla wartosc 29, to dzi bedzie z 40, to nadal nie jest ogromna na tyle, zeby dawala kreche jak nie wiem, ale to jest prawidlowe! Beta rosnie od 0, nie moze od razu dax Ci 100, 200 w pierwszych dniach, tym bardziej, ze wylapalas ja sYbko :) kazda z nas ma inaczej, bo u kazdej w innym momencie dojdzie do zaplodnienia, a jeszcze w innym do zagniezdzenia, dlatego wartosci same w sobie sa nic nie znaczace, liczy sie to czy przyrosty sa ok, dlatego jutro smigasz na bete :D

A teraz widze, ze sikalas w ogole wiwczorem, to jeszcze slabsza byla niz rano dzisiaj, kompletnie na to nie patrz, jutrzejsza beta pokaze Ci wszystko! :D ale beta, nie test :D

Ehh wstrzymuje testowanie , sprawdzę za dwa dni bo tylko się denerwuję. Dzisiaj całą noc nie spałam bo rozbudzał mnie ból brzucha ... mam wrażenie ze dzisiejsza "kreska" jest jaśniejsza niż wczorajsze i juz na 90 % jestem pewna że to testowe krechy , ale jeszcze mam czas by zobaczyć prawidłowe więc nadziei na ten cykl nie tracę 💪

Załączniki

• 20251214_065158.jpg
    20251214_065158.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 105
Hej dziewczyny:)
@Bandytka_hej nie martw się o wybarwienia na testach - rozcieńczony mocz,inny test - nie ma się co tym sugerować 🫂❤️
Bardzo szybko wyłapałaś ciążę i - no niestety ale muszę to napisać - musisz uzbroić się w cierpliwość 🫂 🍀 teraz bardziej się liczą wyniki bety,Twoje samopoczucie (czy masz bóle,plamienia itd) i wizyty u lekarza :)
Będzie dobrze ❤️
Edit: ja miałam taką kreskę na teście a następnego dnia beta 284 także to wybarwienie naprawdę nic nam nie daje
1000013038.jpg
:)

Ostatnia edycja:
Ehh wstrzymuje testowanie , sprawdzę za dwa dni bo tylko się denerwuję. Dzisiaj całą noc nie spałam bo rozbudzał mnie ból brzucha ... mam wrażenie ze dzisiejsza "kreska" jest jaśniejsza niż wczorajsze i juz na 90 % jestem pewna że to testowe krechy , ale jeszcze mam czas by zobaczyć prawidłowe więc nadziei na ten cykl nie tracę 💪
Jejku nie wiem jaką reakcje dać - bo cieszy mnie,że jesteś bojowo nastawiona a smuci,że miałaś niespokojną noc

Właśnie nie , wszystko zamknięte dzisiaj u nas , żałuję ze wczoraj z progiem nie zrobiłam 😅 ale trudno , i tak co ma byc to bedzie , wczoraj przez chwilę się nakręciłam ale emocje juz opadły , jak nie teraz to w następnym cyklu , i testów na razie nie robię 😂 bety tez teraz nie zrobię bo pracuje akurat w godzinach otwarcia labolatorium , sprawdzę za parę dni i sie wyjaśni, jak bedzie taka sama znaczy że jeszcze będzie trzeba poczekać 🤗

reklama
Eh eh w moim odczuciu ewidentnie jest coś nie tak, bo dzisiejszy poranny test (czułość 10) znów nic nie pokazał :( zrobię betę jutro zrobie ale jestem chyba bardziej nastawiona na to, że to biochem był.
najgorsze, że wiem, że testowanie tak szybkie nie jest dobre i najlepiej poczekać do dnia okresu, ale wiem, że w kolejnym cyklu będę robić to samo i będę testować od 10dpo ☺️

Do góry