Bandytka_hej
Aktywna w BB
No ale ta beta też jakaś taka niska bo raptem 29, dobra nie ma co się nakręcać ani w jedną ani w drugą stronę, zobaczymy w poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też słyszałam o takich przypadkach ale u nas mój antybiotyk uniemożliwił działanie więc już chyba dociągniemy do kolejnego transferu, o ile faktycznie będzie w styczniu.
Liczę, że dowiemy się w najbliższy czwartek co i jak![]()
To test innej firmy chyba, a jak chcesz obserwowac jak ciemnieje to na jednej, to jedno, a drugie to sa jeszcze niskie wartosci, grubej krechy to sie mozesz za tydzien spodziewac o ile, bo niektore testy sie wybrawiaaj tak, ze szkoda gadacA pokażę Wam, jest totalny chujocien :/ chyba powinna kreska być wyraźniejsza
Jejku nie wiem jaką reakcje dać - bo cieszy mnie,że jesteś bojowo nastawiona a smuci,że miałaś niespokojną nocEhh wstrzymuje testowanie , sprawdzę za dwa dni bo tylko się denerwuję. Dzisiaj całą noc nie spałam bo rozbudzał mnie ból brzucha ... mam wrażenie ze dzisiejsza "kreska" jest jaśniejsza niż wczorajsze i juz na 90 % jestem pewna że to testowe krechy , ale jeszcze mam czas by zobaczyć prawidłowe więc nadziei na ten cykl nie tracę![]()