reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek!

Jędrek wstał dziś o 5:30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Rety ! Zaraz będę piła drugą kawę, jestem nieprzytomna :sick::sick::sick:

Miejmy nadzieję, że u Ewci wszystko po jej myśli poszło :tak: pogoda paskudna, to z przyczepy pewnie nie wychodzili ;-):tak::-D tylko ciężko pracowali ;-)Oby tylko owocnie :tak:

Co do szmateksów też lubię wejść i pogrzebać, zawsze wyszperam coś fajnego za grosiki. I co jest istotne, nikt nie ma takiego samego ciucha jak ja :tak:

Idę robić kawę bo zaraz padnę :sick:

reklama
Witam niedzielnie :))

Buziaczek - uważaj z tym piwkiem ;-) moja kumpela wypiła sobie szklaneczke szkockiej na rozluźnienie, bo ją brzuszek bolał, a zaraz potem wody jej odeszły. A na porodówce tylko myślała o tym, żeby nikt nie poczuł od niej alkoholu ;-):-)

ania138 - a jakie imię wybraliście dla synka?

dzień dobry
choć nie wiem czy taki dobry :-/
Wczoraj wieczorkiem przyszli znajomi i zrobiliśmy sobie balange tańce itd.tak więc dziś kac morderca nie ma serca :-/
Zuza coraz lepiej pije ten syrop z cebuli,nawet z apetytem ;-)

sewa o ja cię kręce o 5.30 szok,wspłczuje rybka ;-(.My dziś szliśmy spac przed 3 nad ranem a zuza zrobiła nam pobudkę o 9.jak tylko pamiętam nigdy mi się tak wcześnie nie budziła.

ja także ide zaparzyć sobie kawkę i musze wziąśc kąpiel bo padam na pyszczek wrrrrr

miłej niedzieli dziewczyny pappaa

tak jeszcze dodam
ania138 dobrze ze męzol twój pomaga:-):-)Ja leżec bym mogła ciągle i w nocy i w dzień,zawsze gdy tylko by sie znalazła okazja he,he.Czasem gdy zuza idzie w dzień na drzemketo ja razem z nią mino iz całą noc przespie.Zawsze uwielbiałm spanko he,he
sewa ja nie dawno miałam pana który mi naprawiam pralke bo dokładnie robiła to co twoja.masakra normalnie.:-(

zmykam bo męzol już marudzi że w piżamie nie ubrana a juz do kompa poleciała wrrr;-)

Witam prawie w południe.
Hehe mój synuś chyba sie przejął tym co powiedział pan doktor, no bo on tez był przy tym i na pewno słyszał ;-):happy2:, i dzisiaj mnie tak nie boli ani miednica ani pachwiny, ale leżałam do 10, to naprawdę długo jak na mnie :tak:.
Lumpeksy, szmateksy czy jak tam zwał to mój raj :tak:, moja Majka dzięki temu ma mnóstwo fajowych rzeczy a i sobie czasem coś upoluję :tak:. Nowe ciążowe rzeczy są strasznie drobie nie na moją kieszeń tym bardziej że to na kilka miesięcy a w lumpkach wyrwałam dwie pary jedną za 1zł, a drugą za 2zł :tak:. poważnie tak mi się udało.
patii muszę sprostować bo z tym moim mężem to nie jest tak kolorowo, on to nawet nie wie gdzie odkurzacz stoi a że myła bym podłogę brzuchem ;-) to się zlitował. Ale za to teraz wykorzystam go na maksa :tak::cool2:.
sewa masakra 5:30 toć to środek nocy :szok::szok:
leika imię juz wybraliśmy jakieś dwa miesiące temu i jak faktycznie usg się nie myliło to będzie Dawid.
Na razie u nas nie pada i dlatego mężuś pojechał płot malować :-(, ale jak wróci to jeszcze musimy jechać odebrać łóżeczko bo koleżanka która miała je pożyczone wystawiła do szopki i boi sie że wilgocią zajdzie.

Moje dziecię padło:tak: a ja chyba też się prześpię, bo padam na twarz :sick: powieki zapałkami podpieram ;-) Gdzie to w środku nocy wstawać :szok::no:

Patii u mnie w pralce to chyba jakaś guma pękła :confused2: Ja nie wiem :baffled::confused: też będę musiała kogoś wezwać, bo bez tego sprzętu to nie da się żyć :no:

Ania138 ładne imię wybraliście dla małego smyka :tak:

Idę spać :tak: może trochę lepiej się poczuję, albo i nie :eek:

cze Dziewczyn!!!
Ania138 gratuluję chłopczyka będziesz miec sliczną parkę:-):-):-)!!!!!Też mam podgrzewacz z canpol!!!!!:-):-)
patii-ty śpiochu:-):-):-)!!! Też uwielbiam spanie-ale jak młody robi sobie drzemki to jakoś nie mogę iść spać z nim:no:!!!Nie wiem czemu?:huh:?!!!

Mam nadzieję że Ewcia wróci z radosną nowiną!!!!:-):-):-):-):-)

Witam w niedzielę. Rosołek już zjedzony, kurczak czeka. Dziś Kubuś dał mi pospać do 8:-):tak:. Ostatnio budził sie o 5.30 i musiałam go brać do nas do łożeczka, ale nie zawsze udało mu się usnąć, a dziś szok spał i spał. Tylko sąsiad znowu się do drzwi dobijał pół nocy. Jej jeszcze nie pamiętam waszych nicków, bo za krótko tu jestem, a chciałam coś powiedzieć:sorry2::rolleyes2:. W każdym razie imię dla synka Dawidek bardzo ładne i fajnie, że parka. Ja też gdzieś po cichu jak w ciązy byłam liczyłam, że będzie chłopiec i udało się. Pogoda u nas jeszcze nie bardzo niby nie pada ale zimno i wieje, a my dziś zaproszenie na grilla mieliśmy. Tylko nie pójdziemy, bo Natalce jeszcze strupy po ospie nie zeszły całkiem i wygląda jakby z młyna wyszła:rofl2:. O właśnie może wiecie czy ja już mogę ją wykąpać?? Lekarka powiedziała, że dopiero jak strupki poschodzą, ale już mam dosyć obmywania ją gazą, chętnie bym ją do wanny wsadziła i wykąpała.
No nic uciekam. Miłej niedzielii życzę:-D

A dzięki dziewczyny to było jedyne imię jakie spodobało się i mi i Mariuszowi :tak::-D, ale nie wszyscy w rodzinie są zadowoleni, ale to nasz synek i nasza sprawa ;-):-D.
czarna to właśnie o tym mówiłam że jeszcze jedno na pewno będziemy mieć wspólne, imię dla synka a tu jeszcze podgrzewacz :szok::tak::-D:-D.

reklama
A dzięki dziewczyny to było jedyne imię jakie spodobało się i mi i Mariuszowi :tak::-D, ale nie wszyscy w rodzinie są zadowoleni, ale to nasz synek i nasza sprawa ;-):-D.
czarna to właśnie o tym mówiłam że jeszcze jedno na pewno będziemy mieć wspólne, imię dla synka a tu jeszcze podgrzewacz :szok::tak::-D:-D.

no właśnie imienia sie domyslałam jak kiedyś napisałaś:-):-):-)!!!!!
Wiesz co nie rozumie co komu do imienia Waszego dziecka:confused:!! To rodzice wybierają imię a nie rodzina:baffled::-)!!!! Najważniejsze że wam się podoba-mi też się podoba:-):happy2:!!!! Będziesz mieć dużo biegania przy Dawidku:-p!!!!Bo to mali rozrabiaki:rofl::rofl:!!!!!

iwona.c28
-wydaje mi się że możesz Natalke wykąpać:-):realmad:!!! Tylko wysusz jej najlepiej włosy suszarką;-)!!!!

Sorki za pisownie ale złe mi się pisze w tipsach!!!:-)

Do góry