MonikaRoszko
Fanka BB :)
U nas córa umie jeść z łyżeczki, w ten sposób podajemy jej kropelki jak jest potrzeba. Ale żeby rozszerzać to poczekamy, bo ma jeszcze dosyć nierozwinięty układ pokarmowy. Czasami wzdęcia i problemy z wydalaniem 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja twardo odwracałam wzrok jak on rechotał ale ile walki z samą sobą mnie to kosztowało by go nie wycałować jak tak pięknie mnie zaczepiał to nie powiemIwona, u mnie mąż dzisiaj tak zaczął sam z Małym bawić się po kapaniu i kolacji. Nie lubię jak on myśli o sobie, zamiast o zwyczajach dziecka. Potem nie umiał go ululac, ja musiałam wkraczac...

Toteczka nic nie jest lepiej z tym spaniem? Ja już w czoraj wyszłam na spacer mimo że kropiło bo mała była już tak nieznośna i na spacerku trochę pospała. Musimy uzbroić się w cierpliwość ehJa dzis spałam w sumie całą noc. Mała przebudziła się o 22 30 ale zasnęła, potem koło 2 to mąż ją nakarmił i wstała przed 6. Wzięłam ją do naszego łóżka i widać, że z przyzwyczajenia oczka zamykała ale co mogła poradzić skoro już się wyspała. No to chwila w bujaczku na zrobienie kupki, potem mleko i zaczynam zabawianie a malutka od rana niezadowolona. Mam wrażenie, że ona jest nieszczęśliwa na tym Świecie i jedynie noszenie na rękach jest w stanie jakoś ją udobruchać. Boję się kolejnego dnia...