reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Tak? Ze na stronie i odbieram w sklepie? Musze sb zabrac jeszcze raz ta karte bo zabralam ostatnio i zostawilam u mamy w aucie zanim na to spojrzałam i chyba wywalila ja...

f2w3d5qpiiky2yal.png

Ja używałam na początku zwykłej oliwki. Później na biooil się przezucilam I chyba mnie uczula narazie tydzień odpuscilam smaruję się specyfikami dla osób z atopowym zapaleniem skóry. Ale i tak mam tą skórę taka jakoś cienka i suchą...

Rejestrujesz ją przez neta że jesteś w ciąży i mail Ci powinien przyjść že masz do odbioru za 1 grosz olejek ;) bierzesz z regału i w kasie płacisz tylko tą karte do zeskanowania musisz dać żeby rabat naliczyło ;)

Paulyna chyba nie wstawialam:p

Kama ja mam w koszyku w aptece gemini juz zakupy ale czekam bo okolo30tyg mam dostac liste wszystkiego do pielegnacji od poloznej srodowiskowej mojej cioci w jednym rzeczy ktorejej zdanien sa dobre i nie ingeruja w skore dzidzia zabardzo. Ona stawia na mininum dla dobra dziecka

f2w3d5qpiiky2yal.png
Powiem Ci ze czekam na ta twoja liste :) ja teraz jade do domu i musze paczki od kuzynek odebrac, jedna ma przygotowany nowy kombinezon bo jej synek szybko wyrosl co prawda granatowy, ale dam biale lub bezowe dodatki i bedzie ok, chyba? ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Jak dla mnie moze byc ;) nie ma co ubierac dziewczynek tylko w rozowe a chlopcow tylko w niebieskie :p
A z tego co patrze to w sklepach wiekszosc dla dziewczyn rozowa :(

Aga6 to elegancko.jutro podreptam po powkowych po nowa karte do kasy:)

Ja kupiłam w ciuszku kombinezon taki na zime i jest niebieski:)dziewczynka też ladnie w niebieskim wygląda

f2w3d5qpiiky2yal.png

Rejestrujesz ją przez neta że jesteś w ciąży i mail Ci powinien przyjść že masz do odbioru za 1 grosz olejek ;) bierzesz z regału i w kasie płacisz tylko tą karte do zeskanowania musisz dać żeby rabat naliczyło ;)
Ja póki co nie dostałam takiego maila. A przy okazji mam pytanie przy rejestracji jest jeszcze miejsce na dodatkową kartę. Czy to oznacza że można dodać jeszcze jedną i korzystać z dwóch? Np jedna dla mnie jedna dla męża

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze w spam Ci wpadl? Albo jakis blad i Ci nie wygenerowało maila. Przy okazji zakupow wez olejek i sprobuj :p sciemnij przy kasie ze takiego maila dostałaś i ze chcesz sprawdzic. Mozesz miec dwie karty zarejesrowane na jednym koncie. Jedna dla Ciebie a druga np dla meza/partnera ;) ewentualnie wystarczy podac kasjerce nr karty, warto miec zapisany w tel jakby karta sie gdzies zapodziala.

reklama
Do góry