reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ręcznik super! Też bym już coś kupowala. Po wczorajszym usg miałam świetny humor uwierzyłam że już będzie wszystko ok a dziś po południu pobolewal mnie brzuch tak podobnie jak przed okresem coś mnie klulo coś ciaglo może delikatnie a jednak to czułam. Jeszcze te krzyże i mówię Wam takiego doła mam dzisiaj ze nie wstaje z łóżka całe popołudnie...

p19ucsqv6rf79f3c.png
Jeśli delikatnie to nie ma się czym martwić. Mi lekarz powiedział , że może tak być od zbyt dużego wysiłku lub stresu. Możesz wziąć nospe. Nie krwawisz , więc nie ma się czym martwić ( wiem , łatwo się mówi )

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Jeśli delikatnie to nie ma się czym martwić. Mi lekarz powiedział , że może tak być od zbyt dużego wysiłku lub stresu. Możesz wziąć nospe. Nie krwawisz , więc nie ma się czym martwić ( wiem , łatwo się mówi )

f2w3skjoapwrgv7j.png
Może mnie stres opuszcza. Wypiłam jedna nospe. Mi też lekarka mówiła że można brać dobrze jak czasem się tam wszystko rozluźni a nie spina. Źle mi się śpi właśnie zamawiam ta poduszkę ciążowa tylko się nie mogę zdecydować na kolor... może to przez te krzyże tak odczuwam jakby brzuch bolał. A propo spania. Jak to jest bo zalecają spanie bodajże na lewym boku. Staram się tak usypiac ale budzę się i tak na prawym albo na plecach a na plecach strasznie krzyże potem czuje. Czy to istotne na tym etapie dla dziecka jak śpię?
Justyna - daj jutro znać. Trzymam kciuki.

p19ucsqv6rf79f3c.png

Dziewczyny jak ja mam sie uczyc jak mnie tak naciaga [emoji22] jeszcze dzieeczyny tak biegaja i krzycza ..nie moge sie skupic na niczym do tego pragne isc spac[emoji22]

Nie martw się ja musze na jutro ulepic dekoracje na tort z masy cukrowej sądzę że tak po 00 dziś pójdę spać [emoji23][emoji23][emoji23]

34bwyx8dkk6avua5.png

reklama
Do góry