reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

My swieta spedzamy zamiennie raz tmu rodzicow meza raz u moich :) w tym roku wigilie spedzamy w Warszawie a na drugi dzien swiat jedziemy do mnie :) to beda wspaniale swieta- we 3 [emoji7]
Oj tak szkoda ze nie moge skorzystac z blackfriday bo raz nie znam plci a dwa juz pokupowalam swiateczne prezenty i troche sie splukalam ;)

Naszlo mnie dzis na slodkie [emoji4] najpierw w pracy zjadlam kanapke z sucha krakowaska i ogirkiem kiszonym a za chwile zrobilam sobie czekolade do picia i zagryzlam drozdzowka ;)

Justyna trzymam kciuki ! Powodzenia !

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Anula1988- przykro mi :(
Mojego narzeczonego babcia zmarła w czerwcu też na nowotór,była mu bardzo bliska,więc też będzie przykro..

Kochana niemasz sie czym martwić , dostalas leki to wszystko bedzie dobrze! Ja z corka w ciazy bralam od 20 tyg. Dopegyt
Lek na obniżenie cisnienia. Cisnienie bez leku mialas strasznie wysokie. Ogolnie orzez cala ciaze mierzylam cisnienie 3 razy dziennie i zapisywalam. Jak bedziesz brała leki to wszystko bedzie dobrze [emoji8] u mnie odrazu po porodzie wszystko wróciło do normy.

O to super. Ja też mam właśnie Dopegyt :-)

Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy, dziś już mi lepiej i wierzę że wszystko będzie dobrze:)

Anula ,emkaa ; niewiem do jakich jedzicie lekarz , ale ja jeszcze nie trafilam na lekarza ktory by odrazu antybiotyk wypisywal [emoji12]a z córką czesto chodze po lekarzach od kiedy zaczela chodzic do przedszkola .

Dzień dobry.

madereiro wszystko będzie dobrze, dobrze, że miałaś mierzone ciśnienie i od razu leki dostałaś dzięki temu.

U mnie przed wizytą zawsze położna wpisuje wyniki badań, waży i mierzy ciśnienie ciężarnym. Nie wyobrażam sobie inaczej. Moja koleżanka z forum z poprzedniej ciąży cudem przeżyła i jej synek także. Odkleiło jej się łożysko i w ciągu 5min. była już po cesarce - miała szczęście, że była w szpitalu bo lekarze powiedzieli, że ani dziecko ani ona by nie przeżyli gdyby to się stało w domu... jeśli wam nie mierzą to warto kupic ciśnieniomierz czy w aptece sprawdzić od czasu do czasu, tak dla pewnosci, że wszystko ok :)

Justyna powodzenia na spotkaniu z teściami, głowa do góry!

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Do góry