reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry!
Justyna trzymam kciuki za dzisiejszy dzień! Dobrze ze jedzie z tobą siostra. W ogóle z tego ci piszesz masz wspaniała rodzine!

Dziewczyny poproście lekarzy o to zeby mierzyli wam ciśnienie i sprawdzało wagę. To bardzo ważne!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :)

Emka jeeej, jaki slodki ten reczniczek, piękny jest! Jakie plany na dzisiejszy pierwszy dzień wolnego od pracy? :)

Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt! Cudowne zdjęcia, dzieciątka wspaniale :)

Madziarra wracaj szybko do zdrowka, oby te biegunki raz dwa przeszły, biedna :(

Ja również co wizytę mam mierzone ciśnienie oraz sprawdzana wagę. Myślałam, ze to standard wszędzie.

My wczoraj dość późno wróciliśmy z synkiem od lekarza i wszyscy poszliśmy spać po 21., hihi. Też miałam jakieś głupie sny, ale szybko wymazuje je z pamięci, aby sobie głowy nimi nie zaprzątać.

Coś kupujecie z okazji black friday?
He he black friday [emoji1] chciałam iść na jakieś zakupy ale jak pomyślałam o tych wszystkich moherach które będą się biły od 8 rano w sklepach to mi się odechciało [emoji53]

No ja chciał nie chciał do galerii zaleciec musze bo chce kupić prezenty dla mojego chrzesniaka i jego brata. Naprzeciwko moich teściów mieszka szwagier z zona i dziećmi. Zawsze na święta do nich jeździliśmy ale w te chyba nie dam rady. Zostawię u teściów prezenty dla maluchów.

f2w3rjjgodcc729t.png

Madireiro dostaniesz leki i bedzie dobrze nie stresuj sie bo to nie pomaga :* najlepiej w domu kontroluj tez ciśnienie
Tynka u mnie co wizyte mierzone jest cisnienie i wpisywane do karty ciazy. Dziwne ze u Cb nie mierzy... Bo cisnienie jest wazne
Zielinka dopilnuj zeby Ci mierzyl albo rob to sama w domu...
Justyna nawet nir wiem co napissc... Tak bardzo mi przykro... Dobrze ze masz wsparcie w siostrze :*

oar8s65gmlqg37sx.png

Hej, Ale naskrobałyście od wczoraj :) U mnie też waga i ciśnienie mierzą na wizycie .

Justynka- trzymam &,silna babka jesteś, najwazniejsze,że z maluszkiem wszystko dobrze :)

A ja wczoraj kupiłam u jednej babki 3 pary spodni z h&m, koszulę elegancką,leginsy, tuniczkę taką ciepłą ,i koszule dwie inne za 100zł. Na prawdę można tanio fajne rzeczy kupić :)

He he black friday [emoji1] chciałam iść na jakieś zakupy ale jak pomyślałam o tych wszystkich moherach które będą się biły od 8 rano w sklepach to mi się odechciało [emoji53]

Anulka wczoraj w telewizji śniadaniowej mowili, ze lepiej z Black friday skorzystać online, pewnie głównie dlatego z powodu o jakim pisałaś, hihi.

reklama
Witajcie :)

Emka jeeej, jaki slodki ten reczniczek, piękny jest! Jakie plany na dzisiejszy pierwszy dzień wolnego od pracy? :)

Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt! Cudowne zdjęcia, dzieciątka wspaniale :)

Madziarra wracaj szybko do zdrowka, oby te biegunki raz dwa przeszły, biedna :(

Ja również co wizytę mam mierzone ciśnienie oraz sprawdzana wagę. Myślałam, ze to standard wszędzie.

My wczoraj dość późno wróciliśmy z synkiem od lekarza i wszyscy poszliśmy spać po 21., hihi. Też miałam jakieś głupie sny, ale szybko wymazuje je z pamięci, aby sobie głowy nimi nie zaprzątać.

Coś kupujecie z okazji black friday?
Cała noc nie spalam, mała kasłała myślałam, że się udusi. Na szczęście ok 5 rano przeszło. Juz się chciałam na pogotowie zbierać ale ja ufam tylko mojemu pediatrze. Jak widzę , że oni przystawką 3 razy słuchawki i już antybiotyk to mnie krew zalewa. Więc dziś pewnie nici z zakupów.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry