czyli Lilka szaleje jak moj, po nocach@lenam wirm właśnie. Poprzestawiały jej się pory heh.
Mąż w pracy. Auto wziął jak zwykle. Wyszłam więc na busa a ten skur przejechał 6 minut przed czasem bo go widziałam. Zadzwoniłam na infolinie firmy bo kurna marzniemy na przystanku a następny za godzine! Mają przysłać kogoś po nas. Trzy osoby czekają. Kurrr :/
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
reklama
@Luxuorius uważaj dziś na siebie, bo tego typu akcje chodzą stadami
boje sie, ze sie przewroce bo juz mi sie ciezko chodzi@Luxuorius uważaj dziś na siebie, bo tego typu akcje chodzą stadami![]()
Tuiles
Fanka BB :)
@elifit - och też bym zrobiła aferę z busem. ostatnio zauważyłam że mi się włącza straszny agresor na wszystko! Jak nigdy! Bojowa się zrobiłam na maxa o każdą pierdołę. Hormony?
Daj znac koniecznie jak tam po ktg. U mnie następne dopiero w piątek.
@lenam77 - u mnie też dziwnie spokojnie, mam nadzieję, że to chwilowy leń małego dopadł. Coś tam smyra więc jeszcze (JESZCZE) nie panikuję.
@Luxuorius - u Ciebie to nie może być chyba taki normalny, spokojny, wręcz nudny dzień co?
@lenam77 - u mnie też dziwnie spokojnie, mam nadzieję, że to chwilowy leń małego dopadł. Coś tam smyra więc jeszcze (JESZCZE) nie panikuję.
@Luxuorius - u Ciebie to nie może być chyba taki normalny, spokojny, wręcz nudny dzień co?
nieee skad@elifit - och też bym zrobiła aferę z busem. ostatnio zauważyłam że mi się włącza straszny agresor na wszystko! Jak nigdy! Bojowa się zrobiłam na maxa o każdą pierdołę. Hormony?
Tuiles
Laski mam glupie pytanie.. na liscie szpitalnej mam klapki gumowe lub plastikowe, nie wiem czy je kupowac w ogole, nie wystarcza jakies najzwyklejsze kapcie...? [emoji16]
To chodzi pewnie o klapki pod prysznic.
no wlasnie ja tez takie musze kupic, to sa takie pod prysznicLaski mam glupie pytanie.. na liscie szpitalnej mam klapki gumowe lub plastikowe, nie wiem czy je kupowac w ogole, nie wystarcza jakies najzwyklejsze kapcie...? [emoji16]
reklama
majka23x
To zwykle japony chyba moga byc i kapciuchyTo chodzi pewnie o klapki pod prysznic.