reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Boze dziewczyny....leze z magnezem i brzuch boli :( wracalismy z zakupow, dojezdzalismy do ronda i nagle wybil sie z ronda facet autem, wjechal na nasz pas pod prad i w brame wjechal (sugeruje, ze tam mieszka) gdyby nie szybka reakcja Tomka to lewego boku bysmy nie mieli!!!
zaczelismy trabic i wyzywac go, ale jaki byl stary dziad oburzony!!!!!

reklama
Tak lekarka mi w szpitalu powiedziała, ze 2 miesiące mam odczekac i jak napisałam do mojego lekarza to potwierdził to.

Jestem zrozpaczona. Wolałabym zobaczyć biel vizira niż przechodzić przez to co teraz czuję...

Boze dziewczyny....leze z magnezem i brzuch boli :( wracalismy z zakupow, dojezdzalismy do ronda i nagle wybil sie z ronda facet autem, wjechal na nasz pas pod prad i w brame wjechal (sugeruje, ze tam mieszka) gdyby nie szybka reakcja Tomka to lewego boku bysmy nie mieli!!!
zaczelismy trabic i wyzywac go, ale jaki byl stary dziad oburzony!!!!!
Ty tam się trzymaj kobietki. Bo jeszcze chwilę musisz pochodzić w dwupaku;)

Tak lekarka mi w szpitalu powiedziała, ze 2 miesiące mam odczekac i jak napisałam do mojego lekarza to potwierdził to.

Jestem zrozpaczona. Wolałabym zobaczyć biel vizira niż przechodzić przez to co teraz czuję...

Matko tak mi przykro :(

A swojemu wspomnialas o tym co lekarzka powiedziala i on potwierdzil czy sam z siebie powiedzial o 2 cyklach?
Chodzi mi o to, ze oni czesto potwierdzaja zdanie pierwszego lekarza zeby nie podkopywac autorytetu. A bez mowienia drugiemu o opinii pierwszego lekarza mogl powiedziec, ze od razu mozecie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry